Eurokriisi – miten Suomi voi tienata?

Rahoitusmarkkinoilta tuli tänään mielenkiintoinen uutinen. Saksan valtionlainojen huutokauppa epäonnistui ja tulosta luonnehdittiin katastrofiksi.

Koska tyhmimmällekin eurokommunistille lienee jo selvää, että meneillään olevan bordellin ja Suomessa valtaa pitävien hullujen johdolla Suomen kolmen A:n luottoluokitus on mennyttä nopealla aikataululla, tulisi pelastaa edes rippeet.

Tässä ehdotus, jonka avulla Suomi voisi oikeasti tienata.

  • Valtiokonttori perustaa Liettuaan kymmenkunta kiinteistöyhtiötä nimeltään Real Estates of Finland 1-10, jotka hankkivat pienellä varausmaksulla muutaman kuukauden mittaisia etuosto-oikeuksia Espanjan Aurinkorannikoilla sijaitsevien aavikkokaupunkien ränsistyvistä betoniläävistä.
  • Sen jälkeen valtiokonttori perustaa minimipääomalla Luxemburgiin pankin nimeltä Security Bank of Finland, jonka sivukonttori Ulan Batorissa alkaa tarjota talletuksille 10-15 %:n korkoa.
  • Talletusten kasvettua Suomen valtio merkitsee taas EU:n vakausrahaston EVVR:n velkakirjoja seuraavasta huutokaupasta ja myy ne välittömästi edelleen Security Bank of Finlandille.
  • Pankki taas perustaa Hedge-rahaston, joka arvopaperistaa tuotteen nimeltä Real Estate Investment Security Trust of Finland, joka siis sisältää romahtavien espanjalaisten kiinteistöjen laukeavia etuosto-oikeuksia ja EU:n kriisirahaston paskapapereita sopivassa suhteessa.
  • Myytävään tuotteeseen voidaan maun lisäämiseksi lisätä myös muutama afganistanilainen banaanikoju ja pari luottovakuutusjohdannaista.
  • On hyvin todennäköistä, että tuote menee sopivalla korolla vielä joillekin ääliöille kaupaksi.

Lopputuloshan on selvä: kiinteistöyhtiöt ja pankki menevät konkurssiin ja arvopaperit menettävät arvonsa. Operaatiolla Suomi lisäksi tuhoaa maineensa pitkäksi ajaksi maailman rahoitusmarkkinoilla.

Mutta mitä merkitystä sillä on, kun se tuhoutuu joka tapauksessa maatamme johtavien hullujen toimesta. Esittämälläni tavalla voisimme sentään tienatakin jotain.

Mainokset
Published in: on marraskuu 23, 2011 at 4:58 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/11/23/eurokriisi-miten-suomi-voi-tienata/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommenttiaJätä kommentti

  1. Eikö paras tapa tienata olisi, että OW Katainen ja Papukaija Urpilainen antaisivat kirjallisen lupauksen Rytiä seuraten omissa nimissään korpraali Barosolle, jossa he ilmoittaisivat Suomen jatkavan taistelua yhdessä EU:n kanssa ilman erillisrauhaa markkinavoimien kanssa, jos EU lainaa Suomelle muutaman tuhat jaardia. Kun summa olisi läpsähtänyt tilille, Käteinen ja Urpolainen eroaisivat, ja uusi eduskunta säätäisi taannehtivan lain sotasyyllisyydestä. Siinä historian siivet havisivat, kun sotamarsalkka Halonen yhdessä valvontakomission johtajan, kenraalieversti Haaviston, kanssa johtaisi suomalaiset pois fasistisesta asenneilmapiiristä…

  2. Eiköhän pikku hiljaa tyhmemmätkin ala ymmärtää, että olemme hävinneet globalisaatiokisan vahvemmillemme. Ei mitkään kikat enää auta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: