Suomen Kommunistinen Kansantasavalta

Suomen henkinen ilmapiiri on noin puolessa vuosikymmenessä muuttunut täydellisesti. En keksi itse sille parempaa termiä kuin kommunismi, koska piirteet, ominaisuudet ja tunnusmerkit ovat niin samanlaisia. Tällä ilmapiirillä tarkoitan vain yhden totuuden julistamista, totalitarismia, demokratian halveksimista ja sitä, että erilaisuutta pelätään tai ainakaan sitä ei hyväksytä.

Jotta väitteeni ei jäisi pelkäksi puheeksi, esitän joukon kommunistisen yhteiskunnan olennaisimpia piirteitä ja kommentoin vastaavasti tilannetta Suomessa.

Kommunismissa valtaa pitävässä hallituksessa istuu kommunistinen puolue.

Tästä ei liene Suomen osalta kahta sanaa, Vasemmistoliitto (ja Vihreät) on Kataisen hallituskumppani ja Suomessa noudatetun politiikan vankka tukija. Maailman mittakaavassa samassa sarjassa Suomen kanssa ovat ainakin Pohjois-Korea ja Kuuba. Etelä-Amerikassakin lienee kommunistipuolue hallituksessa ainakin Venezuelassa, mutta niiden luokittelu on jo vaikeampaa.

Kommunismissa vallitsee yksi totuus, jonka kyseenalaistajat kukistetaan joko henkisellä tai fyysisellä väkivallalla.

Suomessa vallitsee maan kohtalonkysymysten kannalta hiljainen ja nöyrä virallinen totuus. Euroaluetta tuetaan hinnalla millä hyvänsä ja kansakunnan varat tuhlataan kaikkialle muualle kuin suomalaisten eduksi: CO2-hörhöilyyn, monikulttuuriin, kehitysapuun, sosiaalitukijärjestelmän ulottamiseen koko maailmaan, maailmanhalailuun, jne. Toisinajattelijat kuten PS on politbyroon toimesta tuomittu mitä irvokkaimmilla tavoilla. Propagandasotaan ovat osallistuneet mm. maan pääministeri (Puolueen pääsihteeri) ja presidentti (Politbyroon puheenjohtaja).

Kommunismissa oikeusvaltion periaatteet on murrettu ja kansalaisten luottamus oikeusjärjestelmään on luhistunut.

Tästä on esimerkkejä Suomessa loputtomasti. Ehkä kuvottavimmat ovat väkivaltarikollisten saamat lähinnä naurettavat tuomiot ja maan perustuslain muuttuminen pelkäksi vitsiksi aivan kuten vaikkapa Kimmo Sasin pelleily EVM-sopimuksen käsittelyssä osoitti.

Kommunismissa demokratia ja sen kulmakivi parlamentarismi ovat vain kaukainen muisto.

Maan historian suurimman poliittinen muutos ei näkynyt millään tavoin maassa muodostetun hallituksen kokoonpanossa. Parlamentarismin halveksinta sai koomisia muotoja, koska nimellisesti mahdollisimman kaukana ideologisesti olevat puolueet muodostivat hallituksen, jonka ainoa tavoite oli torjua demokratian vaikutus politiikkaan. Hallitusneuvottelijan eli Kataisen toiminta keväällä 2011 toi elävästi mieleen totalitarismin rakentumisen Natsi-Saksassa ja Neuvosto-Venäjällä sekä A. Hitlerin ja V.I. Leninin toiminnan.

Kommunismissa rajoitetaan järjestelmällisesti yksilönvapauksia.

Niitä Suomen Kommunistinen Puolue on rajoittanut mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla. Autoilua eli ihmisten liikkumista on rajoitettu, asumista on rajoitettu vetoamalla hatusta vedettyihin rakentamis- ja jätevesimääräyksiin, aseiden omistamisesta on tehty lähes rikos, sananvapautta on rajoitettu järjestelmällisesti… Lista on lähes loputon. Neuvostoliitossa oli aikoinaan käytössä maan sisäinen passi, joka luultavimmin tulee olemaan maan kommunistihallituksen suunnitelmissa. Sisäinen passi on tällä hetkellä käytössä mm. Venäjällä, Kiinassa, Ukrainassa, Pohjois-Koreassa ja Uzbekistanissa, joten pääsee Suomi harvalukuiseen, mutta henkisesti samankaltaiseen joukkoon mukaan.

Talous tuhoutuu kommunismin valtaan noustua nopeassa tahdissa.

Suomessa talouden kehitys viimeisen viiden vuoden aikana on ollut kommunismille tyypillinen eli katastrofaalinen. Maata elättäneen positiivisen kauppataseen kommunistit saivat negatiiviseksi viidessä vuodessa. Suomi velkaantuu järkyttävää vauhtia niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimesta. Leipäjonot kasvavat ja velkaneuvontaan on kuukausien jono. Suomen sukupolvien ajan rakentama hyvä luottokelpoisuus institutionaalisten luottolaitosten silmissä on murennettu muutamassa vuodessa.

Kommunismi vinouttaa toimivat markkinat.

Markkinatalouden hylkääminen on johtanut sairaisiin tilanteisiin yhä useammalla talouden sektorilla. Hyvänä esimerkkinä tästä on asumistuella, lahjuksilla, kaavoitusmonopolilla ja sosiaalisen sekoittamisen politiikalla täydellisesti ryssitty pk-seudun asuntotilanne. Matalapalkkaisessa työssä oleva ihminen ei voi kustantaa enää itselleen asuntoa pk-seudulla, joten hänen on viisaampaa jäädä asuntotuella maksettuun kämppäänsä lorvimaan. Täydellinen esimerkki alkuperäisestä kommunismista. 

Kommunistivaltiossa luottamus poliisiin murenee.

Suomessa on kommunistivallan aikana poliisien asema ja kansalaisten luottamus järjestysvaltaan kokenut vallankumouksen. Poliisi on jo ilmoittanut avoimesti, ettei se enää puutu kuin sellaisiin omaisuusrikoksiin, joissa syyllinen on jo selvillä. Samaan aikaan monikulttuurin olennainen osa, eli seksi- ja väkivaltarikollisuus jatkaa hurjaa kasvuaan vuosi vuodelta. Ei ole kuin ajan kysymys, jolloin Suomessa siirrytään alkuperäisestä kommunismista tuttuun lahjontakäytäntöön. Nykymenolla asia on arkipäivää alle viidessä vuodessa.

Advertisement
Published in: on 10 helmikuun, 2012 at 4:26 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2012/02/10/suomen-kommunistinen-kansantasavalta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 kommenttiaJätä kommentti

 1. Täyttä asiaa, paitsi, että kehitys on kyllä alkanut jo paljon aikaisemmin ja sille on Suomen lähihistoria luonut varsin otollisen maaperän (Kekkosen aika). Suomalainen sisu on muisto vain.

 2. Tuli tätä lukiessa mieleen, notta mahtoiko se ”kukkaruukku kotipihassa(tm)” tehdä tekosensa puolueen/hallituksen sisäisten erimielisyyksien vuoksi. 😉

 3. Viime eduskuntavaalien jälkeinen hallitus perustettiin estämään demokratian toteutuminen sekä muutos mitä kansa vaati, hävinneet jatkavat entisellä linjalla, mikään ei muuttunut!
  Edellinen sekä nyky hallitus on tehnyt kaikkensa että Suomesta työpaikat siirtyvät yhä kiihtyvämmällä vauhdilla Kiinaan, Intiaan, Brasiliaan.. pelkästää tehdyt enenrgiapäätökset ovat vieneet ja vievät raskaan teollisuuden edellytykset jatkaa maassamme.
  Halvasta energiastamme olemme erityisesti luopuneet nousevien ja
  kehittyvien talouksien kuin myös Saksan eduksi.
  Suomen vuoden 2020 uuiutuvan energian käyttötavoite on liki kaksinkertainen EU:n keskitasoon nähden, vaikka osuutemme maailaman CO2-päästöistä on vajaat kaksi promillea, HUOM,KAKSI PROMILLEA!! maksamme mukisematta muiden saastuttajien kulut.
  Suomessa missä, maantieteellisesta sijainnista johtuen on valttämätöntä lämmittää ja valaista suurimman osaa vuotta, kaikki tuotanto on on riippuvaista myös lämmityksestä eritavalla kuin muualla Euroopassa, ja sitämyöten energian kulutus on välttämätöntä.

  Maailmassa CO2-päästöistä kuudes, ja päästöistä 2,5 prosenttia tuottava, Saksa sai neuvoteltua itselleen EU:n keskitasoa pienemmät, ts. maan kilpailykykyä paremmin suojelevat, uusituvan energian käyttötavoitteet, niin saivat myöskin Britannia, Italia ja myös Kreikka!
  Tässä yksi hyvä esimerkki hallituksen isänmaallisesta vastuun kannosta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: