Kimmo Sasin kirje Pirkanmaan kokoomusvaikuttajille 21.2.2012

Hyvä kokoomusvaikuttaja.

Kreikan tukipaketti ja taloudellisen tilanteen vakauttaminen myös muualla Euroopassa puhuttavat ja vaikuttavat keskeisesti siihen, mihin suuntaan puolueiden kannatus kehittyy lähestyvien kuntavaalien alla. Siksi lähetän Sinulle muutamia perusteluja, joita voit käyttää keskusteluissa.

Kokoomus päähallituspuolueena päätti sitoutua tarvittaessa antamaan lainaa Kreikalle avoimella shekillä. Kreikan on sopeutettava taloutensa niin, että se kykenee maksamaan lainansa takaisin. Lisäksi Suomi on antanut poliittisen lupauksen Suomen osalta 80-100 mrd:n vakausmekanismin luomiseksi, mikä tarkoittaa sitä, että Suomi voi antaa enintään kyseisen summan takauksia tai lainoja muille eurovaltioille. Tarkoitus on estää ensisijassa Kreikkaa joutumasta maksukyvyttömyyteen.

Kaikille on selvää, ettei siihen ole mitään realistisia mahdollisuuksia. Tukimiljardien lappaminen Välimeren maihin on kuitenkin välttämätöntä, jotta saamme pidettyä unelmamme eli Euroopan Sosialistisen Liittovaltion hengissä. Kun poliittinen keskustelu vääjäämättä sivuaa Kreikalle, Portugalille, Irlannille, Espanjalle, Italialle, Ranskalle, Belgialle ja Hollannille lahjoitettavia tukieuroja, on Teidän syytä vedota seuraaviin faktoihin.

Tosiasiahan on se, että me kannamme vastuuta Euroopan Sosialistisen Liittovaltion tulevaisuudesta. Vastuun kantamisen lisäksi Teidän on syytä vedota heinäsirkkoihin, jotka ilman tukirahoitusta valtaavat Suomen. Mikäli kyseenalaistaa heinäsirkkojen laumaesiintymisen kevättalvisen Suomen luonnossa, voitte haukkua epäilijää impivaaralaiseksi puskissa kyyristelijäksi.

Kyse on siis rahan antamisesta suuremman päämäärän saavuttamiseksi. Jos kaikki menee suunnitellusti, Euroopan Sosialistinen Liittovaltio saadaan pystyyn. Jotta suunnitelma toimii, on meidän esiinnyttävä yhtenä rintamana. Suunnitelmaan kuuluu myös, että huomio käännetään välittömästi muualle ja esim. Kokoomuksen puheenjohtaja ei esiinny asian tiimoilta lainkaan julkisuudessa. Itselläni on aikomus kaivautua kiven alle.

Kaikki sosialistisen Euroopan Liittovaltion kannattajat ovat yksimielisiä, että näitä järjestelyjä tarvitaan. Myös Paavo Lipponen on todennut, että vaihtoehtoa ei ole. Esitelty taktiikka on kokeiltu vuosi sitten pidetyissä eduskuntavaaleissa ja se toimii. Ei normaali ihminen ymmärrä näistä asioista hevon vittua ja sen vuoksi voimme kaikessa rauhassa valehdella asioista aivan mitä mieleemme juolahtaa.

Muista myös äänestää Pirkanmaan kokoomuksen jäsenäänestyksessä. Korkea äänestysprosentti valmistaa hyvää vaalitulosta kokoomukselle syksyn vaaleissa.

Olen myös tavattavissa ennen kesälomia pe 15.6. klo 16.17–16.23 Hervannan puistoalueen lounaisnurkassa sijaitsevan suuren siirtolohkareen vieressä.

Tuus

Kimmo Sasi – Sinun autoileva edustajasi.

Advertisement
Published in: on 21 helmikuun, 2012 at 4:17 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2012/02/21/kimmo-sasin-kirje-pirkanmaan-kokoomusvaikuttajille-21-2-2012/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommenttiaJätä kommentti

 1. Perkule. Sasin kirjeen olet saanut joltain Pirkanmaan kokoomuslaiselta!

  Aivan samoja argumentteja sai kuulla jo eduskuntavaalien alla vaalipaneleissa, kun kokoomuksen ehdokkaat latelivat kaikki tuota ihan samaa ulkoa opeteltua litaniaa. Mielenkiintoista huomata, että se oli kotoisin Sasin kynästä.

 2. Vetoomus on Sasin kynästä melkein sanasta sanaan.

  Muutamaa käsitettä ja suomalaisia kirosanoja olen muuttanut/lisännyt parodian korostamiseksi, mutta täysin autenttinen se muuten on. Kirjeen sisältämään viestiin en ole koskenut.

  Saa levittää ja mitä laajemmalle sen parempi. Rehellisyys ja vastuun kantaminen voittakoot!

  ________

  Sananvapaus on arvo, joka tulee kahlita – eikö vain?

  Ja joo – olen entinen Kokoomuksen jäsen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: