Alex Stubbin elämä ja sen sisältö

Me elämme hullua aikaa. Itse kutsun sitä eurokommunismiksi.

Kuinka ollakaan Kokoomuksen Alex Stubb tuli niitanneeksi eurokommunismin hulluuden yhteen ainoaan lausuntoon. Miettikää hetki, tämä eurofiili, suomalaisen Espoossa asuvan pikkunissan-eliitin edustama Francis Dolarhyde, joka ei ymmärrä ihmisten elämästä yhtään mitään antaa seuraavan lausunnon.

Miettikää kolme sekunnin sadasosaa.

Suomen siis pitää vastustaa veronmaksajiensa rahoilla kustantamaa eurokommareiden hallinnon tehokkuuden lisäämistä (Strasbourgin luopumisesta istuntopaikkana antaa puolueettoman arvion mukaan noin 200 miljoonaa euroa säästöä eurooppalaisille veronmaksajille) siksi, että uhkana on, ettei suomalaisten veronmaksajien rahoilla voida tukea suomalaisten veronmaksajien ihan itse maksamiaan tukia suomalaisille maanviljelijöille.

Ok.

Suomessa tarvitaan vallankumous. Nämä kaverit on saatava vastuuseen teoistaan.

Seuraavaksi täytyy valita ensi lokakuussa Alexin ja Kokoomuksen tarjoaman orjuuden ja vapauden välillä. Valinta lienee aika helppo.

Advertisement
Published in: on 25 helmikuun, 2012 at 11:46 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2012/02/25/alex-stubbin-elama-ja-sen-sisalto/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommenttiaJätä kommentti

 1. Ei taida monellakaan olla aikaa vallankumoukselle nykypaivana… Mua ihmetyttaa se, etta kuinka Stubbin kaltainen henkilo ylipaataan istuu siella missa istuu? Kenen syyta on se, kysyy han.

 2. Kiitos kommentista.

  Vallankumouksen aika on juuri silloin, kun se on. Usko minua – Suomessa ei varmaan koskaan historian aikana ole ollut niin mitta täynnä kuin se nyt on.

  Joka tapauksessa kauneutesi edessä jopa perhoset itkevät. Beauty of You would make even the butterflies cry.

  No – en oikein osaa runomuotoja englanniksi kääntää, koska se vaatisi natiivikielen, vivahteiden ja kaiken sanojen välisen harmonian ymmärtämistä.

  Ehkä runoni kuitenkin ymmärsit ja sen syvimmän merkityksen?

 3. Olen kanssasi samaa mieltä Stubbista, mutta euron/EUn ja kommunismin sekoittaminen toisiinsa, osoittaa ettet historiaaa juuri tunne..

 4. Runot ovat aina hyviä. Tässä on perussuomalaisen kulttuuripoltiikan ydin 😉

  Aika selkeästi Stubb tekee tuossa selväksi miten mieletön koko Euroopan laajuinen hallinto on: Parlamentin kokouspaikasta riippuu sekin miten Suomessa voi viljellä maata. Ja keskustalaiset maanviljelijät puhutaan tukemaan tätä touhua lupaamalla almuja tai uhkaamalla ottaa ne pois.

 5. Helppo valinta! Mutta millä nimellä vapaus olikaan ehdolla?

 6. Putte Pettersson ystävällisesti.

  Millä tavoin EU eroaa kommunismista? Kerro.

  Molemmat ovat totalitarimisia järjestelmiä. Totalitarismi ei siedä sananvapautta, yksilönvapautta tai demokratiaa.

  Milloin viimeksi vaikkapa Suomen Eduskunnassa on äänestetty laista, joka on perusteiltaan salainen? Tulevatko Leninin teokset ja kootut ajatukset demokraattisesta sentraralismista mieleen?

  Miltä osin EU eroaa kommunismista? Vankileirien määrä?

  P.s. Se voi olla mahdollista, mutta ihmettelisin, jos olet enemmän historiaan perehtynyt kuin minä.

 7. Ave,
  Putte, jos tämä eurosivistyneistö haukkuu meitä asioista kriittisesti keskustelevia äärioikeistolaisiksi, niin minä sanon heitä sitten vastaavasti kommunisteiksi. Sitä saa, mitä tilaa.
  Eikä se kommunismi-nimitys tottavie mene paljon harhaan….. kuten Ocatavius hyvin asian vertailee.

  On se jotain todella uskomatonta mitä tämä stubbido päästelee suustaan punaiset kommunisti-kengät jalassaan, tasaisin väliajoin tulee näitä ihme aivopieruja?

  Kuten olen jo pari vuotta banaalisti kirjoittellut, niin olemme menossa kohti kriisiä tällä menolla, se voi olla vaikka sitten Vapaussota 2.

  Kun keskiluokka kurjistuu tarpeeksi, alkaa tapahtua kaikenlaista. Jo marx ja muut froikkarit tieisivät tämän jo yli 100v sitten.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: