Jyrki Kataisen kootut, osa V

Katainen säästää kasvattamalla menoja

Katainen junaili hallituksen säästöpaketin, jolla valtiontalouden vaje syveni. Itse paketissa oli puolen miljardin laskuvirhe. Virhe on tietysti pientä verrattuna EVM-lakiin, jossa oli 14 miljardin tekninen kömmähdys. Kaikkein koomisinta on, että vuoden 2012 budjetti oli alijäämäinen 7,1 miljardia. Kehysriihen seurauksena budjetin alijäämä vuonna 2012 tulee olemaan 7,5 miljardia. (lähteet VM:n raportit).

Katainen puhuu silkkaa paskaa

Jos kukaan ei tiedä, mitä tarkoittaa paskanpuhuminen, niin voin kertoa, että sen suomennos kokoomukseksi on Absoluuttinen Fakta. Absoluuttisen Faktan taustalla on se, että Kokoomus saa suuren osan rahoituksestaan RKP:n säätiöiltä.

Katainen astuu Halosen jalanjälkiin – mikään ei ole keneltäkään pois

Jyrkin mielestä yritystuet, joita lähes kaikki Suomessa vielä toimivat yritykset vastustavat, eivät ole keneltäkään pois. Ok.

EU on menestystarina

Jyrkin mielestä EU on menestystarina, jota ennen ei olla nähty. Siitä huolimatta, vaikka suomalaisten veronmaksajien nykyiset rahat sekä parin sukupolven työn tulokset on sosialisoitu saksalaisille pankkiireille, ei Jyrkin mielestä ole huolen häivää. Me emme vain tajua. Me emme siis tajua, miksi meidän pitää maksaa saksalaisten ja ranskalaisten pankkien luottotappiot ja uusien Mersujen ostaminen sekä bonuksien maksamien pankkien johtajille. Onneksi kokoomuslaiset tajuavat.

Suomalaisten vastuut 1,9 miljardia

Onneksi suomalaisten vastuut voivat olla vain 1,9 miljardia, vaikka ne ovat nyt huhtikuussa 2012 noin 80-90 miljardin luokkaa. Tämä on absoluuttinen fakta.

Kuka laittaa tämän mieleltään järkkyneen kaverin häkkiin? Jyrki on tuhonnut Suomen ja suomalaisen elintavan täydellisesti nyt kuudessa vuodessa. Miettikää mitä on vielä tulossa, jos tämä Siilinjärven kääpiö saa vielä vapaana juosta? Seuraavat vaalit ovat lokakuussa. Levittäkää sanaa, että maalaisjärki on saatava Suomeen takaisin.

Advertisement
Published in: on 14 huhtikuun, 2012 at 6:34 pm  Comments (6)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2012/04/14/jyrki-kataisen-kootut-osa-v/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 kommenttiaJätä kommentti

 1. http://jyrkikatainenvalhe.blogspot.com/

  Varmaan tämän tiesitkin mutta vinkiksi muille.

 2. Siilinjärven kääpiö

  Hehe…

 3. ”Absoluuttisen Faktan taustalla on se, että Kokoomus saa suuren osan rahoituksestaan RKP:n säätiöiltä.”

  Olisiko tuolle muuten jotain näppärää lähdettä? Kyseinen fakta kun on jo yksinään kovin paljon nykysuomen menosta kertova ja ansaitsisi laajempaakin julkisuutta.

 4. Arvon Octavius on kyllä erehtynyt yhdessä kohtaan: Tavja nimittäin on sitä mieltä, että (työlläkin) rikastuminen on aina joltakin muulta pois.
  http://alastontotuus.blogspot.com/2006/01/nollasummapeli.html

 5. Toni: http://roskanpoimija.puheenvuoro.uusisuomi.fi/100705-kokoomus-on-rkpn-apupuolue

  Vaikka tuo. Lisäksi esimerkkinä olevan Kimmo Sasin vaalibudjetti-ilmoituksesta käy ilmi, että hän saa 60-70 % vaalirahoistaan RKP:ltä.

  Vaalirahailmoitukset löytyvät netistä.

  Kiitos kommenteista.

 6. Jaa. Nyt ovat kuulustelupöytäkirjatkin kyseisessä blogissa luettavina. Suhteellisen mielenkiintoista tässä vaiheessa.

  http://jyrkikatainenvalhe.blogspot.com/


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: