Katainen on saatava huumetesteihin

Tiistaina 24.4.2012 käytiin eduskunnassa keskustelu opposition esittämästä välikysymyksestä liittyen eurokriisiin. Linkistä jokainen voi lukea, millä tasolla kansanedustajien osaaminen talousasioissa on. Suosittelen kuitenkin harkintaa ennen linkin aukaisemista, keskustelupöytäkirjat ovat nimittäin todella järkyttävää luettavaa.

Eurokriisistä ja sen eri vivahteista lienen jo aika tyhjentävästi kirjoittanut, mutta otetaan esiin uusi näkökulma. Selvää on, että tämän Suomen historian tuhoisimman yksittäisen päätöksen vastuullisilla täytyy olla valtava henkinen paine. Kiinnittäisinkin lukijoiden huomion PM Kataisen esiintymiseen julkisuudessa. Katsokaa häntä tarkasti. Eikö kenelläkään muulla saa seuraavat oireet hälytyskelloja soimaan?

 • Huomiota herättävän runsas hikoilu.
 • Lasittunut tyypillinen huumeiden käyttäjän katse ja supistuneet silmäterät.
 • Konemainen fraasien toistaminen, jolla ei yleensä ole mitään yhteyttä kysyttyyn asiaan (vastuu, työpaikat, Impivaara, vaihtoehto, Lehmann, palomuuri…).
 • Täysin irrationaaliset lausunnot, joiden voisi luulla tulevan jonkin vankimielisairaalassa hourailevan mielipuolen suusta (Jyrki Kataisen kootut).
 • Kyvyttömyys reagoida tai reflektoida esitettyihin kysymyksiin (kysymyksiin ei vastata, ohitetaan asia, siirretään huomio muualle).

Samat oireet ja valheen tuoman paineen alla murtuminen näkyy myös muissakin pääsyyllisissä. Olli Rehn puhuu kuin hidastetussa filmissä. Martti Hetemäki on esiintynyt haastatteluissa kuin sähköjänis. Kehonkielestä ei voi erehtyä – hän haluaisi paeta – piiloon, karkuun, paeta aivan minne tahansa. Jutta Urpilainen on purkanut painetilaansa syömällä. Elopainoa on kertynyt vajaassa vuodessa puolen sataa kiloa lisää ja Audin jousitus lienee jo todella kovilla.

Kaksi ja puoli vuotta sitten kirjoitin näin. Tuohon ei ole tänä päivänäkään mitään lisättävää muuta kuin se, että kahdessa ja puolessa vuodessa jälki on ollut tuhoisaa. Väitän kuitenkin, ettei vieläkään ole liian myöhäistä. Voisimme vieläkin rajata tuhon määrää.

Ehkä ennen selliin sulkemista ja pakkopaitaan pukemista Jyrkille tulisi kuitenkin tehdä huumetestit?

Published in: on 25 huhtikuun, 2012 at 3:45 pm  Comments (9)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2012/04/25/katainen-on-saatava-huumetesteihin/trackback/

RSS feed for comments on this post.

9 kommenttiaJätä kommentti

 1. Narsistinen persoonallisuushairio. Ei muuta.

 2. Oma kommenttini eiliseltä US:n Puheenvuorossa: http://jhuopainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/104075-sinustako-bingomestari#comment-1480933

  Ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun olen Octaviuksen kanssa samoilla linjoilla…joskus (aika usein) ajatukset kulkevat niin samoja latuja, että JOS
  a) Octavius olisi sinkku (mitä hän ei minun saamani mielikuvan mukaan ole), ja
  b) itse olisin sinkku (mitä en ole),

  niin alkaisin (huomaa konditionaali) harkitsemaan treffien ehdottelua ;).

  Mutta joo, kiitos kirjoittelusta Octaviukselle, näin poliittisesti epäkorrektina yksilönä pidän siitä, että asioista puhutaan suoraan ja niiden oikeilla nimillä.

  t: Anna

 3. Kataisella ja Urpilaisella on erittäin kova stressi, jota pahentaa epäilys, että ehkä meidän linjamme on sittenkin väärä.

 4. Narsistiseen persoonallisuushäiriöön lisättynä vallasta juopuminen, ”eli päähän nouseminen”, minkä aiheuttaa serotoniini sekä dopamiini tasojen nousu, nämä aineet lisäävät itsetyytyväisyyden sekä kaikkivoipaisuuden tunnetta, mikä osaltaan lisää järjettömien riskien ottamista, tämä taas lopulta johtaa järjen menetykseen tai hermo romahdukseen, Octaviuksen mainitsemat oireet viittavat siihen, naiset taas vastaavissa tilateissa reagoivat syömällä, ja tästä on selvät viitteet nähtävissä Jutan paisuneessa ulkomuodossa sekä huolten uurtamissa kasvoissa, se hehkeys ja naiseuden hehku mikä hänellä oli ministerinä aloittaessa on kadonnut tyystin.
  Kaikella on hintansa, ”tietovajeellakin” vallankin jos pelkona on valtakunnan oikeus!

 5. Tilanteeseen olisi yksi ratkaisu.
  ”Nimeni on J.Käteinen,,olin väärässä.
  Auttakaa minua minimoimaan vahingot…”

  Tätä ei tule kuitenkaan tapahtumaan, vaan jatketaan Titanicin
  kapteenin sanoin. ”lisää höyryä !!! ”

 6. Ehkä hän on vain kauko-ohjattu robotti?

 7. Hyviä havaintoja, olen itsekkin ”ihmetellyt” tuota hikoilua sehän on kuin elokuvasta, jossa rotta tietää olevansa rotta, mutta shoun täytyy kai sitten jatkua. Eise kai mahdotontakaan ole, että nuo Zombit pyörii siellä jossain pöllyssä. Ehkä ne ei ole vain tyhmiä, mutta myös aidosti pähkähulluja. Näillä mennään.

 8. Anna: jos olet se Anna Tampereelta, niin treffit on sitten sovittu.

  Voin kertoa treffeillä Sinulle sen miksi ihmiset pelkäävät itseään ja sen miksi olet kauniimpi kuin perhosen siiven välähdys keväisessä auringossa ja kaiken siltä väliltä.

  Otan yhteyttä.

 9. Olen itsekkin jonkin verran tuota Käteisen hikoilua ihmetellyt, mutta uskon sen liittyvän siihen, että tällä ihmisen irvikuvalla on edes jonkinlainen aavistus siitä monumentaalisesta tuhosta mitä on aiheuttanut. Todennäköisesti sitä on pikkuhiljaa alkanut ihan oikeasti pelottamaan, että mitenkähän mun vielä käy…? Muuten täytyy sanoa Octavius, että olet ilmeisesti yksi niitä harvoja täysijärkisiä ihmisiä enää tässä maassa. Nostan hattua kirjoituksillesi, koskapa ne ovat sekä järkeviä, että vittumoisen inhorealistisen hauskoja. Muttä tätä tää nyt nykyisin on.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: