EU ja pedon kasvot

EVM on EU:n keskushallinnon alaisuudessa toimiva mekanismi, jonka tavoitteena on siirtää Pohjois-Euroopan veronmaksajien rahoja eurooppalaisille pankeille ja niiden omistajille. Luonnollisesti rahasiirtoja välittävät tahot saavat oman osansa.

EVM:n voimaantuloa on kiirehditty kovasti myös Suomessa mm. PM:n ja VVM:n taholta, koska Espanjan pankkisektori on kaatumassa. Kyseisten pankkien uhkaavat luottotappiot täytyy saada nopeasti siirrettyä veronmaksajien vastuulle. Näin ollen EVM tulee voimaan jo heinäkuussa 2012.

Prosessiin liittyy kaksi mielenkiintoista yksityiskohtaa, jotka on syytä palauttaa mieliin. Ensinnäkin EVM:n hyväksyminen tapahtuu Irlannissa kansanäänestyksessä. Irlanti on ennenkin rimpuillut useaan otteeseen eurokommunisteja vastaan. Asia hoidettiin viimeksi EU:n Irlannille myöntämillä lahjuksilla, joiden määrä oli 51 miljardia euroa. Irlannin kansanäänestyksessä EVM:n hylkäävä kanta olisi valtava arvovaltatappio koko eurohamsterilaumalle.

Hieman vastaava tilanne on myös Virossa, jossa EVM-päätös menee Korkeimman oikeuden käsittelyyn. Oikeus ottaa kantaa siihen, vaarantaako sopimus Viron itsenäisyyden.

Sivumennen sanoen alkaa jo huvittaa tämä Viron kohtalo. Ensin rimpuiltuaan vuosisatoja kestäneestä ryssien hirmuvallasta itsenäisyyteen se joutui lyhyen välivaiheen jälkeen natsien miehittämäksi. Natsivallan päätyttyä ryssät palasivat välittömästi. Ja nyt – kahdenkymmenen vuoden itsenäisyyden jälkeen – ovat euronatsit jälleen kerran valtaamassa maata.

Itse uskoisin virolaisten em. vaiheista jotain oppineena, että Viron Korkein oikeus näyttää punaista valoa EVM:lle, joka olisi myös valtava arvovaltatappio euromarsuille.

Aivan kuten kaikki totalitaristiset järjestelmät läpi maailmanhistorian, on Eurostoliitto näyttänyt kykenevänsä aivan mihin tahansa toimiin pakottaakseen jäsenmaat ja niiden kansalaiset tahtoonsa. Keinoina on käytetty lakien ja sopimusten rikkomisia, lahjuksia, uhkailuita, eristämistä ja kiristämistä. Vain suoraa väkivaltaa ei ole toistaiseksi käytetty, mutta sen aika ei olekaan vielä.

Ainakin minä odotan suurella mielenkiinnolla mitä keinoja tämä peto tällä kertaa Irlantiin ja Viroon tulee soveltamaan? Popparit esiin.

Mainokset
Published in: on Touko 10, 2012 at 3:25 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2012/05/10/eu-ja-pedon-kasvot/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentJätä kommentti

  1. Asia ei ole niin yksinkertainen. Vaikka Virossa ollaankin tarkkoja rahasta, moni EU-maa on myös NATO:n jäsen jonka varaan Viro on pistänyt kaiken. Näyttämällä epäsolidaarisuutta näitä kohtaan kaivetaan myös hiekkaa viidennen artiklan alta. Lähihistoria on jo näyttänyt että halu olla osa länttä on kova ja siitä ollaan valmiita maksamaan, jopa kansalaisten henkeä afganistanissa. Paska tilanne kaiken kaikkiaan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: