Hulluimmat EU-direktiivit

Totalitarismiin, fasismiin ja komentotalouteen syntyy esim. peliteorian avulla matemaattisesti todistettavasti aina täysin järjettömiä ratkaisuita. Usea varmaan tietää tarinan Neuvostoliitosta, jossa tehtaan valmistamat leikkuupuimurit ajettiin suoraan sulattoon, koska saman tehtaan kiintiössä oli valmistaa myös tietty määrä kuorma-autoja.

Totalitarismin ensimmäinen uhri on aina totuus ja seuraavaksi kuolee terve järki. Sama koskee luonnollisesti myös EU:ta ja sen kaukana todellisuudesta eläviä totarismissa pauloissa eläviä byrokraatteja. EU-direktiiveistä on ollut lähes mittaamatonta taloudellista vahinkoa Suomelle, poimintoina voi mainita vaikkapa sokerintuotannon lakkauttamisen, päästökiintiöt tai rikkidirektiivin.

Seuraavassa on listattu omat suosikkini, joiden mittakaavana on yksinkertaisesti totalitaristinen hulluus.

1. Rekkadirektiivi, jonka seurauksena suomalaisten rekkojen perävaunuja piti kaventaa pari senttiä.

2. Vappupillien puhaltamiskielto alle 14-vuotialta tukehtumisvaaran vuoksi.

3. Itämeren pyöriäistarkkailijadirektiivi, jonka seurauksena pari kaveria pallerehti Turun saaristossa ottamassa aurinkoa kokonaisen vuoden.

4. Uimarantadirektiivi, joka hävittää tuhansien vesistöjen maasta tuhansia uimarantoja.

5. Tuloillaan oleva pienhiukkasdirektiivi, jonka seurauksena lukuiset muurarit jäävät työttömiksi ja kuntiin palkataan joitain viherpiipertäjiä mittailemaan savupiippujen päästöjä. Saattaa myös olla, että kesämökin saunan lämmittämiseen tarvitaan tulevaisuudessa Vihreän EU-marsun kirjallinen lupa.

Advertisement
Published in: on 5 kesäkuun, 2012 at 3:44 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2012/06/05/hulluimmat-eu-direktiivit/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentJätä kommentti

  1. Yritin etsiä linkkiä jossa on jollain paikkakunnalla asetettu omakotialueella jonkinlaisia rajoituksia eräässä tapauksessa puulämmitykseen mutta en löytänyt vaikka olen siitä lukenut tai sitten toivottavasti siihen on tullut jokin muutos.
    En voi kyllä käsittää miten ainakaan tällä hetkellä voisi kieltää jotain asiaa jolla on vuosisataiset perinteet ja järkevä tapa hoitaa lämmitys.

    Sinällään pitää huomioida ettei se hormi tee puun pienpolttoa haitalliseksi vaan se itse uuni ja ennenkaikkea väärinkäyttäminen eli uuniin lapataan märkää/huonoa puuta ja sekalaiset jätteet ja vedot on mitä on.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: