Katja Martelius Fan Club r.y.

Katja Martelius Fan Club r.y:n hallintoelimien jäsenet on sitten valittu ja rekisteröintipaperit lähtivät eilen yhdistysrekisteriin.

Fan Clubin tarkoituksena on hyvän journalistisen tavan edistäminen ja ylläpitäminen jäsentensä keskuudessa sekä Pravdan lukukulttuurin kehittäminen koko maassa.

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen mm. seuraavia etuja:

  • Pravdan vuositilaus edulliseen 800 €uron hintaan.
  • Oluttuoppi (Karhua) jäsenkorttia vastaan ravintola Poseidonissa a 7,50 €uroa.
  • Oksennuspusseja 100 kappaletta hintaan 30 €uroa.  
  • Mahdollisuus tuntea etnistä värinää omakustannushintaan majoittamalla ja ruokkimalla vapaavalintainen määrä (min. 10) joko nigerialaisia tai romanialaisia. (Romanialaisiin sisältyy ns. Kimmo Oksanen –varaus. Eli tarjous on voimassa vain mikäli Kimmon asuntoon eivät kaikki romanialaiset mahdu.)  

Yhdistykseen voi liittyä lähettämällä minulle rahaa. Seuraavan vuoden jäsenmaksusta saa vanha jäsen 5 %:n alennuksen.

Published in: on 1 huhtikuun, 2008 at 4:03 pm  Comments (8)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/04/01/katja-martelius-fan-club-ry/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommenttiaJätä kommentti

  1. Hahaha…

  2. Voi harmi, että on aprillipäivä. Muuten liittyisin heti!

    Minullakin voisi olla Katjalta paljon oppimista, sillä en hallitse rutiininomaista vaimoni hakkaamista lainkaan, ja sehän ilmeisesti on suomalaiselle miehelle velvollisuus. Ehkä Katja osaisi neuvoa, miten vaimoa lyödään rutiininomaisesti Oikein, minä kun en ole koskaan lyönyt. Ehkäpä hän tarjoutuisi peräti testihenkilöksi harjoituksiin?

    Katja voisi varmaan myös siinä sivussa avata silmäni näkemään, miten muulla tavoin nigerialaiset auttaisivat Suomen HUUTAVAA työvoimapulaa. Nyt kun nimittäin keksi muuta kuin että ainakin IT-alalla olisi varmaan paljon töitä, sillä nigerialaiset osaavat todistettavasti lähettää esimerkiksi sähköpostia sujuvasti. Kukapa ei olisi saanut heiltä rahakkaita tarjouksia sähköpostitse!

  3. Fan Club tulee organisoimaan keräyksen, jonka tavoitteena on ostaa Katjalle a. menolippu Nigeriaan b. Nigerian kansalaisuus. Keräyslupapaperit ovat työn alla.

  4. ”Maaliskuussa poliisi on kysellyt ulkomaalaisen näköisiltä ihmisiltä heidän henkilötodistuksiaan ja oleskeluoikeuksiaan Suomessa. Syy: poliisi epäilee, että maassa on ehkä tuhansia ihmisiä laittomasti – ja vips! kaikki Suomen 130 000 ulkomaalaista ovat epäiltyjä.”

    ”Jos poliisi ei kysy papereita ihonvärin tai kielen perusteella, niin minkä sitten? Ja miten tämä ei ole rasismia?”

    ”Muissa maissa mietitään, miten saataisiin muualta tulleet integroitua uuteen kotimaahan – ihan yleisen turvallisuuden nimissä. Meillä taas tehdään kaikki, että tulija ei tuntisi itseään samanarvoiseksi suomalaisten kanssa.”
    Taas Katjalta raudan kovaa sanomaa.

  5. Tässäpä uusi pisnesidea millä saadaan suomi nousuun. Roudataan ne IT ammattilaiset tänne lähettelemään niitä rahankerjuukirjeitään. Fyrkkaa tulee sen jälkeen kuin suokuokalla. Se on siinä. Kuka enää tarvitsee puunjalostusteollisuutta kun voimme monistaa rahaa prinssikirjeillä.

  6. Tota noin… jossain joku oli löytänyt Katja Marteliuksesta oikein kuvan. Oliko Jussin Vieraskirjassa vai missä?

    Meinasin vaan, että joku photoshop-taitoinen voisi laatia Katjalle ihka oikean Nigerian passin, jonka fan club voisi sitten juhlallisesti luovuttaa Katjalle.

    Tuolta mallia:

  7. Taisi mullekin riittää HS;n tilaus,

    Olen kysellyt nyt kolme kertaa HS:stä että kauaunko tämä nainen siellä on vielä töissä Lupasivat kyllä tilauspalvelusta laittaa mailini eteenpäin, mutta en ole saanut vastausta.

    Onhan se aika outoa että jos sanoo mustiuen rutiininomaisesti hakkaavan ihmisiä niin saa sakkoja mutta suomalaisia miehiä saa rauhassa nimitellä.

  8. Aiheeseen liittyen:

    http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2008/04/joku-tss-mtt.html


Jätä kommentti