Vihreä vastine ja poliittinen linja

Olen ilkkunut avoimesti Vihreille heidän poliittisista linjauksistaan tämän blogin useissa kirjoituksissa.  On reilua antaa kommenttipuheenvuoro myös heille.

Vastine tulee hyvin arvovaltaiselta taholta (via Osmo Soininvaaran blogi). Vastineen esittää entinen Vihreiden kansanedustaja ja nykyinen Helsingin kaupunginvaltuutettu sekä Vihreissä vaikuttava hyvin arvovaltainen kirjoittaja Tiedemies. Voi sanoa, että alta voi lukea Vihreiden virallisen linjan. Olkaa hyvä.

Omana hyvin vaatimattomana kommenttinani lisään vain tähän väliin, että tuon vastineen voi ymmärtää sisältävän ainakin verhoiltua uhkailua väkivallalla mm. minua kohtaan. Tutkintapyyntö, anyone…:)?

Ville Komsi:

(1) Uskokaa pois vain, että pieni urhea Suomi kyllä pärjää sivustakatsojana, vaikka maailma kylpisi veressä ja tulessa. Rajavartiostohan sen hoitaa.

(2) Uskokaa pois, että voitte vaikuttaa minun tai mamun tai helvetinkuusessa asuvan ählämin ajatteluun työntämällä sorkkaraudan päähämme ja vääntämällä.

(3) Uskokaa lisäksi, että voitte saada meidät käyttäytymään kiltisti — siten kuin te toivotte — ilman että vaikutatte ajatteluumme. Uskokaa, että voitte hoitaa homman napalmilla, neutronipommeilla, rynkkäreillä tai käsiaseilla riippumatta siitä, mitä mielessämme liikkuu.

Onnea matkaan, lapsikullat. Yrittäkää selviytyä.

Ikävä velvollisuuteni on kertoa, että jos syttyy sota teikäläisten ja esimerkiksi minun tuntemieni mamujen välillä — joista useimmat ovat kelpo ihmisiä — me olemme siinä sodassa eri puolilla.

Yritän olla oksentamatta, kun ruumiinne likoavat puroissa ja mätänevät metsiin. Täytyyhän minun, kun tekin olette niin urheita ja topakoita, eikö vain? Tuhannen vuoden kuluttua kukaan ei muista mitään…

…Minusta vaikuttaa todennäköiseltä, että jos ryöstäjät ja raiskaajat karkotetaan Suomesta, ryöstöjen ja raiskausten määrä maailmassa kaikenkaikkiaan lisääntyy eikä vähene. Toisaalta minusta vaikuttaa myös siltä, että useimpien tänne kirjoittaneiden mielestä tällä seikalla ei ole mitään väliä. Kunhan vielä jonkin aikaa saamme olla rauhassa lintukodossamme…

…Jos joitakuita meressä kelluvat pakolaisten ruumiit eivät mitenkään värähdytä – hehheh vaan, nehän hajoavat ekologisesti – miksi minua liikuttaisi, kun madot syövät näiden hurraahärmäläisten silmiä? Kertokaa se.

Tiedemies:

Minä en ole sinänsä noin arvopohjalta eri mieltä Komsin kanssa.

Published in: on 21 marraskuun, 2008 at 1:37 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/11/21/vihrea-vastine-ja-poliittinen-linja/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommenttiaJätä kommentti

  1. *huutonaurua!*

    Tämä oli sinultakin ylittämätön suoritus. Kiitos kovin synkeän päivän piristämisestä!

  2. Omana vaatimattomana mielipiteenäni sanon, että Komsin kommentti edustaa kaikkea sitä, mikä yleisemminkin on vialla länsimaisessa yhteiskunnassa. On äärimmäistä syyllisyyttä omasta hyvinvoinnista, karmivaa maailmantuskaa kärsivien kolmannen maailman ihmisten puolesta ja käsitys siitä, että ”jakamalla” ”lievitämme” tätä tuskaa.

    Kyllä me voimme yrittää lievittää maailman tuskaa. Meidän ei kuitenkaan pidä yliarvioida mahdollisuuksiamme tässä asiassa. Mitä enemmän otamme kolmannesta maailmasta ihmisiä lievittääksemme maailman tuskaa, sitä enemmän oma maamme muuttuu kolmannen maailman kaltaiseksi.

    Totuus nimittäin on, että jakamalla lievitämme vain omaa syyllisyyttämme, joka sekin on enimmäkseen itse aiheutettua. ”Jakamalla” olemme tekevinämme jotakin maailman kärsimyksen poistamiseksi, mutta todellisuudessa sillä saa vain ostettua hyvän omatunnon samalla, kun joku muu maksaa jakamisen kustannukset.

  3. Siis mitä mitä? Mistä tunnet Tiedemiehen taustat?

  4. Komsin siteerauksen perusteella alkaa entistä enemmän tuntua, että mokuttajat ovat menettämässä hermonsa ja järkensä. Lienemme menossa kohti rauhattomia aikoja. Komsi on jopa pohtinut sotaa mahdollisuutena. Sisällissodissa on se ikävä puoli, että ne ovat erityisen raakoja. Silloin maksellaan kalavelkoja.

  5. Hammer, olen täsmälleen samaa mieltä.

    Tuo heikkouden (kemikaalien täyttämä, luulisin) ruumillistuma sai sanoiksi puettua mikä on ajassa väärin.

    Emmekö todella pärjää? Ovatko nuo päästäiset meitä vahvempia? Vihreät? Komsi? Tiedemies hakkaa Sinut ja muut?

    Eiköhän olla miehiä.

  6. Tiedemies ei muuten oman ilmoituksensa mukaan ole Vihreiden jäsen, vaan pelkästään äänestäjä.

  7. Onko tuollaisia ihmisiä oikeasti olemassa? :O


Jätä kommentti