Anne Holmlund – onko kaikki hyvin?

Julkisuudessa on ollut paljon esillä, miten täydellisen sekaisin koko Sisäministeriön hallinnonala on koko toimintansa osalta. Sisäministeri Anne Holmlundin  omat talousasiat tuntuvat olevan aivan yhtä sekaisin.

Annella on nimittäin henkilökohtaista velkaa 720 000 euroa. Aikamoinen summa, mutta onneksi Annella ei ole hätää. Ministerinä hänen hallinnonalaansa kuuluvat myös pakolaisasiat yhdessä Astrid Thorsin kanssa.

Anne nimittäin on perustamassa uutta uskomattoman korkeatasoista pakolaiskeskusta  Porin lähistölle Satalinnaan ja pakolaisbisnes on ylivoimaisesti nopeimmin kasvava liiketoiminta-alue Suomessa. Lisäksi se on erittäin kannattavaa, koska Valtio ei vuokrakustannuksista todellakaan välitä. Riittää, että keskuksen tilat ovat tarpeeksi edustavat.

Aivan sattumalta kiinteistön omistaa hänen veljensä Ilkka Holmlund. Mitä tulevista rahansiirroista on muuta sovittu, ei tietenkään ole mitään tietoa toistaiseksi, mutta Anne ja Ilkka ovat harjoittaneet ennenkin yhdessä kiinteistöbisnestä Porissa, joten aika näyttää.

Uusi pakolaiskeskus sijaitsee yhdellä Harjavallan hienoimmista paikoista Kokemäenjoen rannalla. Asiakkailla, joita tulee olemaan useita satoja, on kävelymatka paikkakunnan aneemiseen diskoon ja muutkin tarvittavat palvelut ovat kivenheiton päässä.

Toisilla menee hyvin, onnittelut Annelle.

Satalinna

Published in: on 27 toukokuun, 2009 at 3:35 pm  Comments (29)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2009/05/27/anne-holmlund-onko-kaikki-hyvin/trackback/

RSS feed for comments on this post.

29 kommenttiaJätä kommentti

  1. Oletettavasti tässäkin neuvotellaan vuokrasopimukseksi kymmenen vuotta hintaluokalla 1500 €/huone/kk. Näköalasta vähän lisää. Valde maksaa.

    Tulis edes hyperinflaatio ja kuristaisi nämä Foyerit ja Holmlundit. Vaikka eiköhän sopparissa ole pykälät senkin varalta.

    Miten ihmeessä näitä asioita saisi levitettyä kansan keskuuteen, kun ei näköjään yksikään sanomalehti ole kiinnostunut?

  2. Menee hieman ohi, mutta Niskakangas on taas vauhdissa. Puolueella taitaa näkyä jo pohja kirstussa.

    http://www.uusisuomi.fi/raha/61489-raju-nakemys-%E2%80%9Dedessa-10-vuotta-veronkorotuksia%E2%80%9D

  3. Kuinkas sattuikaan, että Octavius kirjoitti juuri tästä teemasta. Lähetin nimittäin jokin aika sitten MOT-ohjelmalle juttuvinkin samasta aiheesta. Saa nähdä, kuuluuko sieltä mitään. Sisaruksilla lienee vireilla samantyyppinen hanke myös Harjavallassa.

    On aivan käsittämätöntä, että itse ministeri tai hänen lähipiirinsä on mukana tällaisessa keinottelussa. Kyseessä on ilman muuta virka-aseman väärinkäyttö.

    Näiden pakolaiskeskusten ympärillä leijuu niin paljon isännätöntä irtorahaa, että se näyttää houkuttelevan saaliinjaolle kaikki hämärämiehet ja -naiset. Eikö tähän saa mitään tolkkua?

  4. Kyllä ne vaan jotkut kehtaa.

    Vetää vähän sanattomaksi.

  5. Just joo. Näyttää siltä kuin olisi otettu oppia isosta maailmasta. Jotain tarttis todellakin tehdä ja pian. Itse olen ollut epäileväinen politiikan ja vallanpitäjien suhteen jo pitkään ja tämäkin juttu antaa lisää tuulta purjeisiin ja toivottavasti saadaan pystyyn kansanliike joka lopettaa tämän lumedemokratian. Itse olen innolla mukana kaatamassa nykysysteemiä ja tässä pikku vinkki mitä uusi SUOMI voisi olla: http://talousdemokratia.blogspot.com/ siellä kun kelaa alaspäin niin löytyy asiaa talousdemokratiasta. toinen vinkki missä voi kuunnella mahtavaa asiaa nykymaailman mädännäisyydestä: http://radio.olotila.net/cms/arkisto kuunnelkaas noita heräämön juutuja.

  6. Palvelut ovat kivenheiton päässä…

    Rasistista vihjailua.

  7. ”Palvelut ovat kivenheiton päässä…”

    Rasistista vihjailua.

    Saapa nähdä milloin tällainen ylittää valtakunnansyyttäjän syytekynnyksen. Kun niin käy, niin si8lloin eliitti on jo epätoivoissaan.

  8. Kiitoksia komentoijille, olen pahoillani, etten ole oikein ehtinyt vastailemaan.

    On mielenkiintoista kyllä seurata, miten Kokoomus ja maan hallitus aikoo tämän Holmlundgaten hoitaa.

    Toinen asia mikä ihmetyttää, on porilaisten suhtautuminen. Eikö ketään porilaista yhtään ihmetytä, että kaupunkiin ollaan perustamassa öpaut 500 nuoren afrikkalaismiehen siirtokuntaa?

  9. Octavius, kirjoituksesi antaa ymmärtää, että tietäisit missä Satalinna sijaitsee varsinkin kun kirjoitat ”Uusi pakolaiskeskus sijaitsee yhdellä Porin hienoimmista paikoista Kokemäenjoen rannalla”. Faktat kannattaisi tarkistaa ihan uskottavuuden vuoksi. Satalinnan sairaalahan sijaitsee Harjavallassa kolmisenkymmentä kilometriä Porista eikä ole edes naapurikunta. Kokemäenjoen ranta meni sen sijaan oikein!

  10. TBone: kiitos kommentista.

    Asiavirheet on artikkeliin korjattu. Syvät pahoitteluni niistä.

  11. Pystyisiköhän joku fiksumpi tekemeään tästä jonkinlaisen tutkintapyynön tai jotain ei kuulosta kovinkaan reilulta.

  12. Suomipoika: et kai oikeasti luule, että Suomi olisi oikeusvaltio?

    Olen pahoillani, et voisi enemmän väärässä olla.

    Jos teet tutkintapyynnön asiasta, Sinut nauretaan pihalle. Olemme Suomessa, jota johtaa Keskustan ja Kokoomuksen hallitus.

    Oikeuslaitos Suomessa on jo menettänyt uskottavuutensa ja valitettavasti seuraukset ovat aika ikäviä.

  13. Ave,
    Parahin Octavius, kysyit eikö ketään paskaakaan liikuta tämä suurmädättämön tuleminen porin talousaluelle? Minua liikuttaa…
    Jos muistat, kirjoitin tästä Holmlund-asiasta tänne blogiin jo heti keväällä, kun tämä niin helvetin hiano ja suuri uutinen oikein julkaistiin Satakunnan Kansan (=paikallihyysäri) etusivulla…

    Jees, ja hyvä, että asiavirheet tuli oiottua, onneksi se suurmädättämö siis tulee harjavaltaan, sinne on 40km porista. Mutta silti, porin keskustaan ne rikastajat tulee hampparoimaan kuitenkin ja diskot on porissa, koska ei harjavallassa ole oikeastaan muuta kuin helvetillinen teollisuuskeskittymä ja lähiöt.

    Kiva kattoa mitä kaikkea tämä holmlund-sirkus tuo vielä tulleessaan, ja mitä tämä kykypuolue vielä keksiikään lisää aiheesta…

    Viimeisin aivopieru on tämä laivahotelli-rojekti porin satamaan, jaskapaskavieraita ja muita bailaajia varten…. mutta, voin jo nähdä mielessäni seuraavan etusivu-uutisen paikallishyysärissä:
    Jatsilaiva muutetaan uivaksi mädätyskeskuskukseksi, kun jatsivieraat/bailaajat loppuu ja pitää loppuvuosi jotenkin tahkota rahaa, katotaan vaan… 😉

    Juu, mokuttaminen on siis helvetin ihkua ja ihanaa, ja sitä pitää saada vitusti lisää, bongorummut soi ja jatsi haisee…
    -P-

  14. […] Anne Holmlund – onko kaikki hyvin? Julkisuudessa on ollut paljon esillä, miten täydellisen sekaisin koko Sisäministeriön hallinnonala on koko […] […]

  15. Näin se on. Suomessa ei ole oikeudenmukaisuutta ollut enää pitkiin aikoihin. Rikoksia ei tutkita, rangaistuksia ei anneta, koska milloinkaan ei syytekynnys ylity, taikka sitten asiat viivytellään niin kauan, että rikokset ovat vanhentuneet. Ai että ketäkö ei syytteisiin aseteta vaikka miten selvät todisteet olisivat?? No tietysti viranhaltijoita. Joku tuossa aiemmin puhui että hän olisi valmis muutoksiin suomalaisessa yhteiskuntamenossa, näin vapaasti siteeratakseni. Muutoksia tosiaan kaivattaisiin koska päättäjämme ovat myyneet vanhat vakavaraiset yrityksemme ulkomaalaisomistukseen ja keinottelevat optioilla yms.. Näiden valtio-omistuksissa olevien yritysten tarkoituksena oli työllistää Suomen kansaa.. Nyt tuodaan ulkomailta työntekijöitä, halpatyövoimaa.. Tietokonekieltä käyttääkseni.. Järjestelmä olisi palautettava tuonne johonkin 1960 luvun tietämille.. Kuten aiemmin jo totesin, viranhaltijoita lait eivät koske, eivät saa rikoksistaan rangaistuksia. Lähinnä tarkoitan sosiaaliviranomaisia, jotka tarkoitushakuisesti rikkovat mm toimeentulotukilakia luodakseen kuntiin säästöjä. Nyt on kitenkin niin, että yhä enenevässä määrin kansalaiset joutuvat turvautumaan toimeentulotukeen. Allekirjoittakaa alla oleva adressi jonka tarkoituksena on saada päättäjät puuttumaan virkarikoksien tutkintaan / rangaistavuuteen. Sosiaaliviranomaisten virkarikokset pitää saada tutkituiksi ja rangaistaviksi.

    http://www.adressi.orgirkarikoksettutkittavarangaistava

  16. joo toi mitä pahinta sekoilua herroilta mitä voi olla ensin tänne päästetään myös elintasopakolaisia ,uskon että niitäkin on.ja herrat kehtaa tehdä vielä asialla bisnestä suoraan sanottuna.

  17. Se on Harjavalta, ei Harvavalta.

  18. Ave,
    Taisi muuten jatsilaiva mennä karille kuten Whisky On The Rocks…
    Siis, emme vielä saa uivaa mädättämöä, mutta eiköhän sekin ihme vielä nähdä….
    -P-

  19. ”Palvelut ovat kivenheiton päässä…”
    Tarkoitat varmaan että palveluiden ikkunat ovat kivenheiton päässä.

  20. Aika hurjia juttua kuulee tuolta sisäpiiristä. Taitaa olla Satakunnan Holmlund-dynastia taloudellisesti kaputt, jos eivät saa valtion rahaa siihen keskukseen.

    Sairasta. Kuvottavaa.

    Äänestäkää Annea!

    Anne eduskuntaan!

  21. 720k€ velkaa, mistä moinen velka Annelle?

  22. Annen sanat ja teot ovat 100% ristiriidassa. Katso kommentteja n:o 416 ja siitä eteenpäin. Saiko Viljanen & CO Holmlundin pään käännettyä jollakin lupauksella Harjavallan suuntaan?

    http://jarmonieminen.blogit.uusisuomi.fi/2009/09/05/onko-aselain-valmistelu-on-pahasti-pielessa/#comments

    Harmi, kun meillä ei ole muuta kuin Kepun lautakasoja tutkivaa journalismia…

  23. […] 281009 2127: Tutustukaa Holmludin taloudellisiin sidonnaisuuksiin Octaviuksen ja Jiri Kerosen blogeissa. […]

  24. Kiitos tästä. Tämä on mennyt jotenkin hieman ohi minulta.

    acc:
    Saapa nähdä milloin tällainen ylittää valtakunnansyyttäjän syytekynnyksen. Kun niin käy, niin silloin eliitti on jo epätoivoissaan.

    Ei niin käy. Ei korppi korpin silmää noki. Tässä pitäisi saada aikaan samanlainenpuoluerajat ylittävä ryhtiliike, kuin punaisen Valpon kohdalla oli sotien jälkeen.

    ”Jo riittää…”

  25. Kiitos Kullervo.

    Sana leviää, tämä kirjoitus on ollut koko ajan ilmestymisestään saakka luetuimpien joukossa. Erityisen paljon se on kiinnostanut Annen omassa vaalipiirissä.

    Joku kyseli Annen velkoja. Tarkkaa erittelyä minulla ei ole, mutta kiinteistöbisneksessähän hän on. Jos jollakin on tarmoa, asian voi tarkistaa Annen verotoimitosta, verotiedothan ovat julkisia. Asia kyllä kiinnostaisi minuakin, koska tämä tunkio haisee.

  26. Pohdiskelua sisäministeriön henkilökemiasta:

    – Holmlund ei aiemmin tullut toimeen kansliapäällikkö, Suomi Afrikaksi-liikkeen pääsihteeri Ritva Viljasen kanssa
    – Holmlund ei myöskään lähtenyt koulusurmien jälkeen muiden populistien kelkkaan syyllistämään lähes miljoonaa aseenomistajaa vaan pikemminkin puolusti näitä
    – Viljanen taas Halosen käsikassarana on tehnyt kaikkensa tehdäkseen tavallisen metsästäjänkin olon tukalaksi, saati sitten ammunnanharrastajan (haulikon lupakin maksoi 68 Euroa ja vaati 3 käyntiä laitoksella)

    Mikä sai tuulen suunnan kääntymään ja Holmlundin hyppäämään Viljasen kelkkaan aselakiasiassa? Aselakiesitys kusee perustuslain, kansalaisten tasa-arvoisen kohtelun, yksityisen omaisuuden suojan, yhdistymisvapauden jne päälle. Kokoomus ei kunnioita enää näitä arvoja?

    Onko Holmlundia vain käytetty hyväksi kuin työrukkasta, joka käytön jälkeen viskataan nurkkaan? Poliitikot vaihtuvat, mutta virkamiehet pysyvät. Ikävä kyllä.

  27. En tarkemmin tiedä Holmlundista muuta kuin että kuvottava tapaus. Tuo viimeinen puhe, jossa Anne sanoi maahanmuuttovastaisuuden kitkemisen olevan poliisien pääasiallinen tehtävä osoittaa naisen olevan mielisairas.

    SM:n henkilökemiasta tiedän sen verran, että henkilöstö on jakautunut täysin. Näihin hulluihin (=Viljanen, Päivärinta etc.) heidän takapuolennuolijoihinsa ja sitten heihin, jotka kummeksuvat järjettömyyttä. Ilmapiiri on tulehtunut ja sairas.

    Joku SM:ssä duunissa oleva voisi kommentoida tarkampaa infoa.

  28. Hienointa on loppulasku aseenkeräyksestä. Kun ensin valtio luulee voivansa NATSI tyylisesti hinnoittella nöyrän kansalaisen omaisuuden. Ja kansalaiset valittavat ja hinnoittelu meneekin toisin ( Kuten kävi Englannissa ). Hintalappu nousee niin suureksi, että hinta julistetaan salaiseksi. Lisäksi on hienoa kun tuo asiantuntemus on tuota tasoa kun hintaa on laskettu. ( se on siis alakanttiin pielessä ja valtavasti ) Jokaisella harrastajalla on enemmän varusteissa ja lisävarusteissa kuin itse aseen hinta on. Lisäksi harrastajat keräävät jo kaikki hylsytkin talteen. Niiläkin on jälleenlatauskomponentin hinta. Hieno kun veronmaksaja maksaa tyhjistä hylsyistäkin täyden hinnan. Kyllä naurattaa vielä pitkään tämä jurru. Ja Kokoomus saapi siipeensä ja vihreät vielä enemmän.

  29. Siellähän lukee ”Harjavalta”, taisi eräs kaveri lukea Freudilaisittan ”Harvainvalta” ;P


Jätä kommentti