NATO:n isku Suomeen

Tämän hetken Pohjois-Afrikassa ja Pohjoismaissa on tavattoman paljon yhteisiä piirteitä.

Molemmat maantieteelliset alueet ovat olleet diktatuurin vallassa ja molemmilla maantieteellisillä alueilla on meneillään vallankumous. Valtarakenteet järkkyvät ja diktatuurit murtuvat. Egyptin entinen johtaja Murabak on jo oikeuden edessä. Myös Tunisiassa on valta vaihtunut. Venäjän presidentti Medvedev onkin todennut Tunisian antaneen vanhan, mutta monelta unohtuneen muistutuksen totuudesta.

”Tunisian presidentin vallasta syössyt kansannousu on muistutus kaikille hallituksille siitä, että niiden on kuunneltava omien kansalaisten toiveita.”

Libyan vallankumous on vielä kesken, mutta näyttää väistämättömältä, että valta vaihtuu sielläkin. Esteenä on vain täysin seinähullu diktaattori Gaddafi.

Pohjoismaissa tilanne on taas heikompi. Pohjoismaista vain Norja ja Tanska ovat vapautuneet diktaattorien vallasta, Suomessa vallankumous on vasta alkanut ja Ruotsi on vahvasti ankkuroitunut yhden aatteen demokratiaa halveksivaksi linnoitukseksi.

Olemme saaneet harvinaisen haastattelun David Petraeukselta, jolla on pitkä kokemus diktaattoreita kukistavista taisteluista. Hän on taistellut pahuutta vastaan niin Irakissa kuin Afganistanissa. Petraeus on johtanut myös Yhdysvaltain kansainvälisiä joukkoja maailmanlaajuisesti toimiessaan USCENTCOM:in komentajana.

  • Kenraali Petraeus, mikä on käsityksenne Ruotsin ja Suomen tilanteesta?
  • Niin, täytyy valittaen todeta, että Ruotsin tilanne on todella synkkä, eikä demokratiasta ole nähtävissä kuin pieni valonpilkahdus. Suomessa tilanne on taas valoisampi ja vallankumous on selkeästi alkanut. On tietysti vaikea seurata sivusta punaviherhallinnon kansalaisiaan vastaan suuntaamaa mediaterroria molemmissa maissa. Se sotii kaikkia ihmisarvoon kuuluvia käsityksiä vastaan.
  • Miten USA ja NATO aikoo tukea Suomessa alkanutta kehitystä?
  • Olette varmaan panneet merkille, että Suomen valtiojohdolla ei nykydiktatuurin aikana ole ollut USA:han mitään asiaa. Disponibiliteetti on saanut jo koomisiakin piirteitä, niin epätoivoisesti Suomen ns. presidentti on yrittänyt saada kontaktia USA:n edustajiin.
  • Liikkeellä on ollut myös huhuja jyrkemmistä toimenpiteistä. Libyassahan ilmapommituksilla on Gaddafi saatu tukalaan tilanteeseen ja hänen hallintonsa murenee ministerien loikatessa vallankumoustaistelijoiden puolelle. Onko huhuissa perää, herra kenraali?
  • Huhuissa on toden totta perää. Olemme jo kartoittaneet laserpommien kohteet mm. Mäntyniemeen, Fredrikinkatu 33:een, Kansakoulunkuja 3:een ja Simonkadulle. Myös Nurmijärven omakotialueella on kohde, jonka osoitetta en valitettavasti muista. Näiden laserpommitusten ongelma on vain sivullisten turvaaminen. Tätä ongelmaa olemme viime aikoina analysoineet. Olemme kallistumassa nopeisiin helikopteri-iskuihin Viron rannikolta. Tällöin voisimme tukeutua mm. valmiisiin NATO:n tietoliikenneinfraan ja vastaaviin taisteluoperaatioiden tukipalveluihin.
  • Kiitos haastattelusta kenraali Petraeus. Iskemisiin.
  • Kiitos.
Published in: on 8 kesäkuun, 2011 at 3:40 pm  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2011/06/08/naton-isku-suomeen/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommenttiaJätä kommentti

  1. Tavjan, ja muiden mokuttajien ja punaviherhallinnon johtama Suomi on sellainen jota en haluaisi puolustaa.

    Mustalla huumorilla olen välillä pähkäillyt että pitäiskö mokuttajien punaviherhallintoa vastaan tilata isku NATO:lta. Tuollaisessa tilanteessa Suomen asevoimat pitäisi määrätä pysymään passiivisena ja sen tulisi kieltäytyä ottamasta vastaan käskyjä punaviherhallinnolta.

    Tai pitäiskö perhana pyytää virka-apua vaikka Venäjän armeijalta jos se heivaisi mokuttajat pois. Pitkööt hyvänään, voisi tarjota heille majoituksen Siperiasta. Se voisi tehdä iskun mutta ongelma on että sen jälkeen se viithtyisi täällä liian kauan. No, aiemmin oli vastaava tilanne, kun 1808-09 sodan jälkeen tsaarin joukot palasivat Venäjälle.

  2. Hah, hyvää mokuttaja-hjyymoria kirjoitat. Välillä tämän ainaisen vitun rasismi-levyn pyöriessä alkaa tulla kaikenlaista synkkää ajatusta mieleen….

    Kun oikein asiaa punnaa, niin mitkä joukot tässä maassa voivat hillitä kansannousua jos nyt sellainen teoriassa alkaisi….?

    Polliisi, ei. PV, ehkä….? Joku muu taho? Ei oikeasti ole….
    Joko alatte tajuamaan, miksi täällä kansalaisten omistamien aseiden määrän ON VÄHENNYTTÄVÄ…..

    Vain USAssa on oikeasti vapaita ihmisiä, ne saa omistaa ja jopa kantaa eräissä osavaltioissa asetta. Se on todellista kansan vapautta.

    Täällä eurostoliitossa asia ei ole niin, ja kaikki vapaus vaan kapenee. Meille tulee koko ajan lisää velvollisuuksia tehdä sitä ja tätä, ja rajoituksia joka suunnasta….
    Neekerit vaan tulee tänne, saa asunnon ja kännykän. Ja ne vittuilee metrossa meille ja tarjoaa yllätys- seksiä naisille kaisaniemen puistossa. Reilua?

    Onko nyt asiat saatana ihan kunnossa? Kyllä tyhmäkin tajuaa leipäjonossa siestessään, että tässä on nyt joku vittu väärin. Ja on suunnitelmissa velvoittaa kunnat pakolla ottamaan vastaan neekereitä, ei vittu voi olla totta!

    Ei voi olla oikein, että kusipää-somali mulkoilee killisilmillään asuntonsa ikkunasta, kun me paikalliset jonotetaan räntäsateessa leipäjonossa….

    Jos tämä kehtiyksen suunta ei muutu, tämä maa tulee olemaan vielä liekeissä….
    Toivon, että tämä asia alkaa mennä pikkuhiljaa jakeluun.

    Parabellum.

  3. Kun on HYVÄ, niin muut ovat pahoja. Kun on HYVÄ muut ovat vääräässäääääää

  4. Tässähän selvästi yllytetään joukkotuhontaan, tuohon perisuomalaiseen kansanhuviin, joka laissakin pitää erikseen mainita.

  5. Kannattaisi varmaan huomioda näin kesäaikaan myös Kultaranta tuolla Naantalin suunnalla ja jättää Mäntyniemi väliin.
    Silloin sen laser-ohjatun pommin tuotto/panos -suhde voisi olla parempi.


Jätä kommentti