Pyramidihuijaus ja maahanmuutto

Olen kirjoittanut tuossa parisen kappaletta juttuja Winclubin ihmeellisestä tarinasta, jota olen jo pitkään seurannut ja jossa on paljon kiehtovia piirteitä. Voisiko siitä oppia jotain enemmänkin?

Määritelmä: Pyramidihuijauksen tarkoitus on kerätä hyötyä myöhemmin verkostoon liittyviltä keräyksen alkuunpanijoille ja aiemmin verkostoon liittyneille. Tämä on mahdollista harhaanjohtavan markkinoinnin ja luottamuksen kautta, jota osallistuja tuntee idean hänelle esittänyttä henkilöä kohtaan. Pyramidihuijaukset leviävät yleensä tuttavien välityksellä, kun joku kaveripiirissä tai suvussa on lähtenyt mukaan toimintaan.

Suomessa on poliittisen eliitin toimesta lanseerattu Suuri Unelma™, eli Suomen kansan vaihtaminen kulttuurillisesti, työperäisesti, geneettisesti, uskonnollisesti ja laadullisesti parempaan. Onko mahdollista löytää Suuresta Unelmasta™ pyramidihuijauksen piirteitä, ja jos on, niin mitä ne ovat? Mitä yhteisiä piirteistä voi löytää pyramidihuijauksen määritelmästä ja Suomeen suunnitellusta uudesta uljaasta maahanmuuttopolitiikasta?  

Kerätä hyötyä.

  • Hyötyjiä löytyy selkeästi useilta eri taholta. Osa matalapalkkaisesta suuryrityssektorista hyötyy halvasta ja kertakäyttöisestä työvoimasta, vaikka kansantaloudellisesti vaikutus onkin tuhoisa huoltosuhteen dramaattisesti heikentyessä. Suuryritykset ajattelevat aina seuraavaa kvartaalia, ei seuraavia vuosikymmeniä.
  • Suurin hyötyjä on vasemmiston ja Vihreiden poliittinen eliitti, joka saa uusia ja uskollisia äänestäjiä. Aatteellisesti luhistuneen vasemmiston on pakko saada väestö vaihdettua, muuten kannatus hupenee olemattomiin.
  • Hyötyjiä ovat myös julkisen puolen kukkahattuhyysärit, joille tarjoutuu loputon työsarka sopeuttamis- ja kotouttamismarkkinoilla.
  • Hyödylliset idiootit™ hyötyvät henkisesti, he saavat lopulta toteuttaa ihmeellisiä maailmankylähoureitaan ihan todellisuudessa.

Harhaanjohtava markkinointi ja luottamus.

  • Hmm, tätä ei tarvinne perustella. Riittää kun lukee valtamediaa. Maahanmuutto on rikkaus. Monikulttuuri rikastaa.

Myöhemmin verkostoon liittyvät eli määritelmän mukaan ne, joilta otetaan se hyöty, jonka hyötyjät saavat. Heitä voidaan kutsua huijattaviksi.

  • Huijattavia ovat kaikki ne, joiden asuinalueet muuttuvat ghetoiksi, joiden elämänlaatua rikkoo lisääntyvä väkivalta, joiden lapset kärsivät monikulttuurisissa äläwäbälä-kouluissa, joiden verotus kiristyy monikulttuurin rahoittamiseksi ja ne, jotka joutuvat lopulta pakenemaan etnistä helvettiä.

Pyramidihuijauksessa huijattavia on matemaattisesti 88 %. Hassua, mutta jos Suomessa järjestettäisiin kansanäänestys, jossa kysyttäisiin seuraavaa, olisi lopputulos arvattavissa ennalta.

Suomeen halutaan tuoda paljon pääsääntöisesti ammatti- ja kielitaidottomia nuoria miehiä Lähi-Idästä ja Afrikasta paikkaamaan Suomen huutavaa työvoimapulaa. Kannatatteko tätä poliittista linjausta?

Veikkaisin, että tätä poliittista linjausta kannattaisi aika tarkasti 12 % suomalaisista. Loput olisivat sitä vastaan. Siksi siitä ei puhuta, eikä tällaista äänestystä tulla koskaan järjestämään. Syy on siinä, että Teitä huijataan parhaillaan maailmanhistorian suurimmassa pyramidihuijauksessa, jota kutsutaan myös Länsi-Euroopan tuhoksi.

Published in: on 20 maaliskuun, 2008 at 11:32 am  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/03/20/pyramidihuijaus-ja-maahanmuutto/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentJätä kommentti

  1. […] on kirjoitettu jo paljon ja vieläkin enemmän. Esimerkiksi Octaviuksen ajatukset aiheesta (1, 2) ovat lukemisen arvoisia. Kaikista aiheesta nähdyistä kannanotoista huolimatta onnistuin silti […]


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: