Tuhoa kohti laskeva kelkka

Helsingin kaupunginvaltuuston 2. varapuheenjohtaja Minerva Krohn (vihr.) torjuu kokoomuslaisen kaupunginjohtajan Jussi Pajusen vaatimuksen Helsingin maahanmuuttostrategian muutoksesta. Krohn sanoo, että Helsingin maahanmuuttajapolitiikka on tarkkaan harkittu ja linjassa valtakunnallisen politiikan kanssa.

Ei kelkkaa voi yhtäkkiä kääntää, kun tulee pieni taantuma.

Krohn epäilee Pajusen selvittäneen huonosti itselleen, mistä eri maahanmuuton muodoissa on kysymys. Hänen mielestään ikärakenteen muutos vaatii, että työperäisessä maahanmuutossa ollaan edelleen ”sisäänheittäjiä”.

Jaa, että Helsingin maahanmuuttopolitiikka oikein tarkkaan harkittua, hyvä on tämäkin tietää. Se, että Helsinki tuhotaan, on siis ihan tarkkaan mietitty juttu. Palataan asiaan seuraavien eduskuntavaalien jälkeen.

Minerva on pöljä. Perustelen tämän sillä, että varapuheenjohtaja Krohn perustelee vuohipaimenien massamuuttoa Suomeen ikärakenteen muutoksella. Onko Minerva todellakin niin idiootti, että vielä vikisee huoltosuhteesta, joka on ziljoona kertaa todistettu huonontuvan merkittävästi nykyisellä reaalisella maahanmuutolla.

Yksi asia Minervan lausunnoissa pitää paikkansa. Kelkkaa ei kyllä millään käännetä nopeasti.

Ainakin jos Minerva on kyydissä.

Advertisement
Published in: on 2 joulukuun, 2008 at 5:10 pm  Comments (17)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2008/12/02/tuhoa-kohti-laskeva-kelkka/trackback/

RSS feed for comments on this post.

17 kommenttiaJätä kommentti

 1. Yksi asia Minervan lausunnoissa pitää paikkansa. Kelkkaa ei kyllä millään käännetä nopeasti.

  Ainakin jos Minerva on kyydissä

  Mietipä sitä, jos siinä kelkassa istuvat molemmat sisarukset? Mahtaako lähteä edes liikkeelle?

 2. Krohn sanoo, että Helsingin maahanmuuttajapolitiikka on tarkkaan harkittu ja linjassa valtakunnallisen politiikan kanssa.

  Tarkoittanee myös, että valtakunnallinen maahanmuuttopolitiikka on tarkkaan harkittu. Siis Suomen romuttaminen on tarkkaan harkittua. Jopa raiskausten määrän lisääntyminen ja raaistuminen on tarkkaan harkittua. Täytyy olla, jos tarkkaan ja kaikki seikat on etukäteen mietitty, on pitänyt tämäkin kehitys olla jo näiden tarkkaan harkitsijoiden tiedossa.

  En kyllä usko sellaisten psykopaattien olemassaoloon, jotka olisivat tarkkaan ja tieten harkkinneet nykyisen maahanmuuttopolitiikan. Oletan sitävastoin, että nykyisesta maahanmuuttopolitiikasta vastuussa olevat ovat hieman yksinkertaisia hölmöjä.

  Olettamusta tukee ministeri Astrid Thorsin toteamus, etei sharia kuulu islamiin. Turhaan me suomalaiset paheksumme Sarah Palinin ja George Bushin aivopieruja. Kyllä meilläkin on korkeilla paikoilla vastaavan tason ihmisiä.

 3. Terve,
  Olipa todella hyvä tämä Pajusen kommentti asiasta, ja kohtuullisen selkokielellä,ihmettelen, että hyysäri julkaisi tämän jutun, hieman epäilyttää… Toisaalta alkaa jotkut isokenkäisetkin näkemään tämän muodustuvan etnohelvetin ja rahaa nielevän molokin kidan, että eli siis alkavat tajuamaan missä mennään.
  Ja ei kun piipitys saatana vaan pahenee ja nyt jo Pajusta moititaan juu. Miksi ei nyt tule heti natsi-kortti pöytään ja samaan läjään heti rasisti-kortti?
  Eikö piipittävä huuhaa-sakki uskalla alkaa soittaa törkyturpaansa Pajuselle!! hah!
  Säälittävää touhua ja porukkaa, tämä on jollakin ihmeellisellä eipäs-jupas-tasolla koko moku keskustelu yleensä, ja mitä tekee taas ns. isot pualueet…?
  Ei mitään, katotaan vaan, niin tämäkin Pajusen juttu koitetaan vaieta kuoliaaksi, ja sama helvetin paska jatkuu.
  Mutta kuten sanoit parahin Octavius, niin katsotaan nyt ne seuraavaat vaalit, siihen meidän on vaan nyt tehtävä työtä, se on ainoa oljenkorsi, että tämä sokea hulluus saadaan loppumaan, tämä kansainvaellus loppumaan. Mutta siihen mennessä on tullut vähän helvetin monta murjaania tänne, ei tämä todellakaan näytä hyvältä.
  Toistan taas kuin joku papukaija, että kun keski-luokkaa tarpeeksi kurjistetaan, niin lopulta alkaa tapahtua, ja silloin on historian mukaan aina tullut rumaa jälkeä, ja sama tilanne uhkaa toistua nyt täällä ja muualla.
  Parabellum.
  -P-

 4. Uskomaton puppugeneraattori tuo nainen:

  ”Itä-Euroopasta Suomeen muuttanut pöytänaapurini kertoi hieman toisenlaisesta asenteesta ulkomaalaisiin. Viidentoista vuoden aikana hän on oppinut suomen erittäin hyvin, korkeakoulututkintojakin on kaksi. Työhakemuksia hän kertoi lähettäneensä useita tuhansia. Vakituista, tai edes säännöllistä työtä ei kuitenkaan ole löytynyt. Mies kertoo työllistäneensä itsensä kolmessa eri ammatissa freelancerinä. Tulot ovat epäsäännöllisiä, oma työpaikka täytyy aina luoda uudestaan.”

  Siis viisitoista vuotta työnhaussa ollut ihminen ja ei vakituista työpaikkaa…

  Kuitenkin:

  ” Suomessa on monen alan ammatti osaajista pulaa. Ammatillista koulutusta tulee kehittää ja kaikkien perus koulunsa päättävien on löydettävä koulutus paikka. Muuten uhka työ markkinoilta syrjäytymiseen on liian suuri. Sen lisäksi eläköitymisen myötä työn tekijöitä tarvitaan myös muualta.”

  Ja lopuksi:

  ” Tarvitsemme moni kulttuurisuutta, jotta muualta tulleet kokevat itsensä terve­tulleiksi.”

 5. Kysymyksiä, joihin työperäisyys-keskustelussa ei koskaan tule saamaan näiltä maahanmuuton ajajilta vastausta:
  – Missä työmarkkinoilla on edes muutama avoin työpaikka, johon työperäinen kouluttamaton olisi sopiva ja joissa työnantaja olisi valmis maksamaan työstä Suomessa elämiseen riittävää palkkaa?
  – Mistä rahat työllistymiseen ylipäänsä? Talouden rattaat eivät tee rahaa ihan itsekseen vaan kaikkeen pitää löytyä maksaja.
  – Miksi suomalaisia työttömiä ja tilastovalehtelun vuoksi työvoimakoulutuksessa olevia ei voi työllistää näihin oletettuihin työvoimapula-työpaikkoihin?

 6. Minervan kelkka taisi päästä käsitteeksi kertaheitolla.

  Lainaus Nikopolilta: ’Minervan kelkka = yhteiskunta matkalla kovaa vauhtia alas jäistä ja kuoppaista mäkeä. Lumi pöllyää niin ettei kiviä, puita tai ladon seinää näe ennen kuin jymähtää. Törmäyksessä ei käy hyvin kenellekään, mutta parhailla paikoilla istuvat hihkuvat lisää vauhtia. Nekään jotka haluavat kyydistä pois, tai hidastaa, eivät voi asialle mitään, paitsi vakuutella muille matkustajille että kohta käy huonosti. Jos vakuuttelu onnistuu, Minerva lempataan ohjaksista pois. Niin kauan kuin Minerva on kyydissä, hidastaminen ja ohjaaminen on mahdotonta.’

  Kullervo: vilpitön tarkoitukseni oli viitata Minervan sairaisiin ajatuksiin ja ideana ei ollut irvailla kenenkään elopainolle. Oikeassa tietysti olet, että jos molemmat sisarukset istuvat kelkkaan, on edessä tiettyjä haasteita.

  Ensimmäinen haaste on tietysti löytää tarpeeksi suuri kelkka. Luulisi jonkun Akerin telakoista pystyvän sellaisen kyllä toimittamaan.

  Toinen haaste on löytää tarpeeksi luja peruskallio mäen alle. Ehkä Alpit kestäisivät?

  Juha: ei Suomessa mitään todellista työvoimapulaa ole ollut eikä tule olemaan. Kyse on on vain Suureen Unelmaan liittyvästä kusetuksesta. Noihin kysymyksiin saat etsiä vastauksia aika kauan, koska vastauksia ei ole.

 7. Eikö ala pikkuhiljaa rasittamaan yhden asian touhuaminen. Miksi et tee kuten minä, osta asunto muualta Helsingistä sen sijaan että jauhat tuota samaa itkuasi kuukaudesta toiseen?

 8. Istumme Minervan kelkassa:)

 9. Jussi Halla-aho rakensi Minervan kelkkareitille shikaanin. Niin tiukan mutkan, jossa vauhti hidastui ja rohkeimmat uskalsivat hypätä kyydistä. Jussi Pajusen hypätessä Minervan kelkasta lumi pöllähti, jotkut putosivat liukkaalle jäälle ja loukkasivat itsensä.

 10. Satunnainen Matkailija: ei rasita yhtään, päinvastoin.

  Pienenä vinkkinä voisin sanoa, etten tarvitse suurempia ohjeita asumiseni suhteen. Toinen vinkki on se, ettei kai se selain itsekseen avaudu.

  Jos sellainen ihme tapahtuu, vaihda vaikka selain. Se auttaa.

 11. Eikö ala pikkuhiljaa rasittamaan yhden asian touhuaminen. Miksi et tee kuten minä, osta asunto muualta Helsingistä sen sijaan että jauhat tuota samaa itkuasi kuukaudesta toiseen?

  Vaikka ostaisi asunnon muualta Helsingistä tai muualta kuin Helsingistä, nykyisen maahanmuuttopolitiikan kielteiset vaikutukset seuraavat perässä. Siksi ”kelkka” on saatava pysähtymään.

 12. Kullervo: vilpitön tarkoitukseni oli viitata Minervan sairaisiin ajatuksiin ja ideana ei ollut irvailla kenenkään elopainolle. Oikeassa tietysti olet, että jos molemmat sisarukset istuvat kelkkaan, on edessä tiettyjä haasteita.

  Vilpitön aikomukseni oli viitata Krohnin siskosten änkyräasenteeseen (uskokaa tai älkää… no ettehän te usko kuitenkaan…)

 13. Netti on kyllä ihmeellinen keksintö.

  Luovuus pääsee oikeuksiinsa. Naurattaa vieläkin tämä Minervan kelkka, jonka hieman runsasmuotoinen Vihreä kiilusilmäinen naispoliitikko ajaa täysillä päin puuta.

  Ikävä vain, että seurauksista kärsivät syyttömätkin.

 14. Minervan kelkka=

 15. Satunnainen matkailija,
  Onko nyt jossakin ymmäryksessä vikaa? Eikko ymmarta suami?
  Siis täällä on keskusteltu juuri niistä tosiasioista, että ei tarvitsisi saatana muuttaa kotikaupungissaan tasalta ja puolelta, kun kotakeittiöt ja muut saatanan kultamunat tulee ja laskeutuu telttaleirinsä kanssa lähistölle ja mädättää kaiken kilometrien säteellä?
  Got the point?
  Ei tämä niin vaikeeta ole. Jos nämä tosiasiat alkaa ahdistaa, vaihda selainta.
  -P-

 16. […] poliittisen virkanimityksen kautta ns. kultaiselle oksalle.Vai sanoisimmeko mielummin, että Minervan kelkka suuntaa kohti […]

 17. Minervan velipoika.

  http://antifasistit.blogspot.com/2010/05/petri-krohn-50-vuotta-kuolematon.html


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: