Vihreät murhapolttajat

Korvaan ennakkoon saamani tiedon Turun murhapolton syylliseksi epäillyistä verkkouutisten jutulla.

Ennakkotiedot ovat aina epämääräisiä, mutta ei tuo virallinen versiokaan taida kovin kauas alkuperäisestä bloggauksesta heittää. 

En tiedä tutkinnan nykyisiä vaiheita ja rikos sinänsä missään tapauksessa ole ollut edes alkuperäisen kirjoituksen motiivi. Motiivi on oma pelkoni tästä ilmiöstä  ja synkkä varmuus, että tämä ensimmäinen konkreettinen esimerkki oikean poliittisen väkivallan noususta Suomeen johtaa paljon pahempaan.

Ruotsissa Vihreä fasismi on jo arkipäivää ja tämä lienee alku samalle kehitykselle. Surullista.

Äänestäkää Vihreitä.

 

Mainokset
Published in: on maaliskuu 14, 2010 at 12:16 am  Comments (28)  

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/03/14/vihreat-murhapolttajat/trackback/

RSS feed for comments on this post.

28 kommenttiaJätä kommentti

 1. Aktivismia lienee tarkoituksella vedätetty väkivaltaiseen suuntaan.

 2. Minusta kyseessä ei ole murhapoltto, vaan astetta vakavampi rikos:

  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001

  3 § (21.4.1995/578)
  Törkeä tuhotyö

  Jos tuhotyö tai liikennetuhotyö tehdään

  1) aiheuttaen suurelle ihmismäärälle vakavaa hengen tai terveyden vaaraa,

  200 ihmistä riittänee?

  Törkeän tuhotyön kohdalla on rikos myös jos on tietoinen valmisteluista, eikä kerro asiasta viranomaisille.

 3. Ave,
  Olen vittu tyrmistynyt? Ei voi saatana olla totta. Tämä maa on vajonnut sinne ddr-tasolle, totalistarismi toimii, stasi-listat edelleen salaisia. stasi/kyylä siis toimii täällä, nyt koko ajan.

  Tässä mainitsen kanssa tämän nimisteri vapaahuoran, jolla on tuomioita takanaan, ja hän on vaan edelleen ministeri. Ja tästä ei siis puhuta.
  Vittu mitä sosialismia. Eräällä hyvällä ampuma-saitilla on muuten kovaa juttua ”sinisistä sosialisteista”…

  Niin, eilen oli Talvisodan loppumisen 70-v muistopäivä, ja todella aiheesta. Heräsi jälleen keskustelu sotasyyllisten tuomioiden mitätöinnistä ja maineen palauttamisesta, tämä siis ihan aiheesta. Eliitin puhuvat päät lausuivat kaikkea liturgiaa, plää plää. Mitään todellisia tekoja tuskin näemme. tasavallan päämuumi lausui, että ei ehkä kai kuitenkaan vaiko-tarvitaanko sittenkin mitään tällaisia maineenpalauttamisia… niin, hän kytki tähän samaan Vapaussodan tapahtumien asiat…. Ja kas näin, syylllisyyskeitto on valmis, josta ei kukaan ota vittuakaan selvää. Säälittävää.
  Että sellainen sosialisti.

  Kuten Octu tässä jo kirjoitti, muistakaa Plan B.
  Parabellum.

 4. Jep. Ja me kynänheiluttajat ollaan sitten virallisesti niitä pahoja poikia.

 5. Jep. Ja me kynänheiluttajat ollaan sitten virallisesti niitä pahoja poikia.

  Kynä kun on miekkaakin voimakkaampi ase ja totalitarismi alkaa toisinajattelijoiden hiljentämisestä.

 6. Oletkohan hieman vetänyt liian paljon johtopäätöksiä? Olen tuo henkilö, josta puhut, mutta en ole todellakaan syytettynä mistään tuhopolttojutusta. Enkä ole muutenkaan ikinä ollut poliisin kanssa missään ongelmissa. Kannattaisi tarkistaa faktat, ennen kuin kirjoittaa paskaa, se voi muuten osua omaan nilkkaan.

 7. Lähetin poliisille palautetta siitä, että valehtelet heitä syytettävän rikoksista. Sinulla on aivan väärät ihmiset kyseessä ja lokaat heidän mainettaan todella törkeästi. Asiasta on tulossa rikosilmoitus asianosaisilta henkilöiltä.

  Tutki ensin ja hutki sitten. Esim. turkulaisella kunnallisvaaliehdokkaalla ei ole mitään tekemistä tuhopolton kanssa, hän ole edes oikean ikäinen!

 8. Eläinaktivistien tuntoja tuoreeltaan:
  http://www.oikeuttaelaimille.net/foorumi/lofiversion/index.php?t14971.html

 9. Asuin samassa kerrostalossa vuosia ja muutin vain muutama viikko ennen tuhopolttoa. Mukava taloyhtiö aivan kaupungin ydinkeskustassa, lähes kaikki kämpät omistusasuntoja ja asukkaista moni eläkkeellä. Koska talo on rakennettu ennen itsenäistymistä, on kerrospohjaratkaisu erilainen kuin tänäpäivänä, siinä mielessä tulipalon leviämisen uhka oli todellinen. Ironisesti myös Turun palo syttyi aikanaan samasta korttelista.

  Murhapolton lisäksi saman pienen turkisliikkeen ikkunat sotkettiin hieman ennen iskua. DDR- tyyliin iskulauseet (turkis on murha, EVR) oli tehty pensselillä. Huomasin iskun tuoreeltaan, kun olin lähdössä töihin ennen kuutta ja soitin ilmoituksen poliisille. Maali valui tuolloin vielä märkänä. En tiedä oliko iskuilla sama tekijä, mutta samaa porukkaa olivat. Rikospaikalle oli silloin jäänyt maalipönttö ja pensseli, toivottavasti ottivat sormenjäljet talteen.

  Vihreiden ja aktivistien ongelma on selvästi vinoutunut empatiakyky; välitetään luonnosta ja eläimistä muttei ihmisistä. Henkinen kehitys on pysähtynyt ennen murrosikää.

 10. Kiitos kommenteista.

  En tiedä murhapoltosta epäillyn nimeä. Tiedän vain hänen vaikuttavan Turun kunnallispolitiikassa.

  Toivottavasti oikeudenkäynti antaa oikean tuomion.

  Kieltämättä nuo kytkökset ministeriin ja hänen lausuntoihinsa asettavat Vihreät hieman outoon valoon. Kumman hiljaista puolueessa tuntuu olevan.

 11. Octavius; sääennuste – pitkän ilmastonmuutoshumpuukin jäljiltä vihreää skeidaa lentää jokaiseen tuulettimeen – näköjään…

  Vaalien jälkeen muuttuvaa…

 12. Nimimerkki ”tuc” eli muilla saiteilla tutuksi tullut Tuukka Simonen näytti kirjoitelleen pari vuotta sitten polttoiskua hyväksyvään tyyliin, että:

  Näillä teoilla on kyllä varmasti vaikutus siihen, että joku turkisalalle harkitseva miettii vielä pari kertaa, kannattaako valita ammatti jossa koko elämänsä saa kokea ilkivaltaa.

  Nyt Tuukka sitten toteaa:

  Lähetin poliisille palautetta siitä, että valehtelet heitä syytettävän rikoksista. Sinulla on aivan väärät ihmiset kyseessä ja lokaat heidän mainettaan todella törkeästi. Asiasta on tulossa rikosilmoitus asianosaisilta henkilöiltä.

  Tutki ensin ja hutki sitten. Esim. turkulaisella kunnallisvaaliehdokkaalla ei ole mitään tekemistä tuhopolton kanssa, hän ole edes oikean ikäinen!

  antaen ymmärtää, että hän tietää oikeat polttajat. Luulisi poliisin kiinnostuvan…

  Jos Verkkouutisten uutiseen on luottaminen, kyseessä on Oikeutta eläimille -järjestön tiedottaja nti Nieminen. Simonen voinee vinkata Niemiselle, että haastaa oikeuteen Verkkouutiset. Mitä noin laajemmin ottaen tulee mieleen poliisitutkinnoista ja haasteista, niin kyseessä on aina yritys kahlita sananvapautta, joka toistaiseksi on vielä pienempi rikos kuin talojen polttaminen. Jos Simosen toiveet toteutuvat, tilanne muuttuu?

  Simosen kotisivujen viimeisin kirjoitus näyttäisi muutenkin liittyvän demokratian halveksuntaan, kun kerran pakollista kasvisruokapäivää ei olisi tullut käsitellä Helsingin kaupunginvaltuustossa. Mieleen tulee eräs toinen äärivasemmistolainen kultti, jonka kotisivuilla todetaan demokratiasta näin:

  Mihin pyrimme on vahvempi, vastuullisempi johtajisto, missä valtion johtajalla on tarpeeksi valtaa kaikkien tärkeiden asioiden läpiviemiseksi.

  Me vastustamme nykyistä materialistista kulutusyhteiskuntaa. Me katsomme, että nykyinen yhteiskunta pysyy kasassa ainoastaan rahan avulla, luksuskulutus turmelee kansamme sekä tuhoaa ympäristömme ja varastaa tulevien sukupolvien tulevaisuuden. Haluamme luoda yhteiskunnan, jossa ihmiset elävät yhdessä luonnon ja kosmoksen kanssa. Me haluamme luoda yhteiskunnan, jossa eletään niinkuin luonto on määrännyt. Yhteiskunnan, joka on vapaa myrkyistä ja ympäristötuhoista ja jossa säästetään luonnonvaroja myös tuleville sukupolville.

 13. ,,, niin, kysehän oli kuitenkin oikeassa todellisuudessa tapahtuneesta tuhotyöstä – nimiähän kukaan ei ole vielä maininnut – ja sen johdosta iloitsemisesta tuolla linkittämässäni ketjussa.

 14. ”Murhapoltosta syytettyinä ovat Vihreät turkulaiset poliitikot. Salla Tuomivaaran, joka toimii ministeri Sinnemäen avustajana, (sähköpostit yms. tietoliikenne) on viitattu huhuissa kytkeytyneen tapaukseen.”

  Ei ole. Faktat kuntoon.

  ”Vanhuksien murhapolttajaisia yrittäneen Vihreän kunnallispoliitikon nimeä ei voi (vielä) julkistaa. Kyseinen poliitikko on kuitenkin esiintynyt vahvasti mediassa vastustamassa turkistarhausta, henkilö on esiintynyt on ollut mm. Ylen uutisissa.”

  Ei ole. Faktat kuntoon. Kukaan asian tiimoilta edes kuulusteltu ei ole koskaan ollut vihreä kunnallispoliitikko.

  Ja mistä vitusta toi tuli toi, että Salla olis sen epäillyn ’paras ystävä’ xD

  säälittävää… ei muuta kuin säälittävää…

 15. Tuohon, etteivät tiedotusvälineet olisi Suomessa kertoneet tästä jutusta mitenkään: mahtavatko nämä IRC:ssä #uutiset-kanavalla löydetyt linkit liittyä asiaan?
  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Turkisliikkeen+sytytt%C3%A4misest%C3%A4+ep%C3%A4ilty+hovioikeuteen/1135245396840
  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135237808022?ref=lk_hs_ko_1
  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kahta+el%C3%A4inaktivistia+uhkaa+ehdoton+vankeustuomio/1135253471209

 16. ”En tiedä murhapoltosta epäillyn nimeä. Tiedän vain hänen vaikuttavan Turun kunnallispolitiikassa.”

  Epäillyllä ei ole mitään kytköksiä Vihreisiin. Älä levitä netissä valheita. Mistä olet saanut ”tietosi”? Se kun ei pidä paikkaansa tipan vertaa. Jos tajuaisit, että OE:lla on USEITA YHDYSHENKILÖITÄ niin tajuaisit, että ANNE NIEMINEN EI LIITY TAPAHTUNEESEEN MITENKÄÄN.

  Ja koska Anne ei liity, ei liity myöskään Salla Tuomivaara.

 17. Tuukka / tuc:

  Tunnet selvästi epäillyn. Mistä tiedät kaikki hänen kytkynsä?

  Tunnet selvästi myös Niemisen.

  Kytkentä vihreisiin löydetty. Se olet sinä.

  Nyt vain seurataan ketjua. Löytyykö kytky presidenttiin asti? Tiedäthän, six degrees of separation? 😉

 18. Minä en ole yhtään yllättynyt virheiden mukanaolosta tuhotöissä.
  Vielä vakavampi asia mistä media on vaiennut on Jokelan massamurhaajan taustajoukot. Kyseisen kaappipoikamiehen äiti on mukana Elonkerä nimisessä äärivihreiden järjestössä. Kyseinen yhteisö kannattaa Linkolan oppeja eli ihmisiä pitää vähentää keinoja kaihtamatta. Poika teki siis kuten kotona on opetettu.

 19. ”Kyseisen kaappipoikamiehen äiti on mukana Elonkerä nimisessä äärivihreiden järjestössä. Kyseinen yhteisö kannattaa Linkolan oppeja eli ihmisiä pitää vähentää keinoja kaihtamatta. Poika teki siis kuten kotona on opetettu.”

  Tuolloin vielä hiukan neitseenä median suhteen, jäin ihmettelemään miksi tuota yhteyttä ei tuotu esiin, kun itsekin googlettelin sen parissa hetkessä, ja koska järjestön kotisivuilta löytyi (jonkin aikaa) keissin jälkeenkin aikamoista ”uunitusmentaliteettia”.

  Elonkehrän sivut siistittiin kyllä hyvin pian tapahtuneen jälkeen.

 20. Nyt kun Wikipediaa myöten on tieto siitä, että epäilty henkilö ei ole Anne eikä epäilty liity millään tavalla Vihreisiin (itse asiassa kokee sen hyvin loukkaavaksi että joku on kuvitellut hänellä olevan jotain tekemistä Vihreiden kanssa) niin voisitko vähitellen korjata valehtelemisesi siitä, että epäilty vaikuttaa Turun kunnallispolitiikassa?

 21. Että Wikipediaa myöten?

  Ei povaa hyvää Wikipedia uskottavuuden kannalta…

 22. Karavaani kulkee ja vihr..koirat räksyttää…

 23. Wikipedia? Ottamatta edelleenkään keneenkään anneen tai mummoon sinänsä mitään kantaa, niin Wikipedia kotimaisen version käyttäminen tällaisessa tapauksessa lähteenä, kertoo lähinnä kaiken olennaisen lähteen käyttäjästä.

  Kysymys kuuluu oikeastaan, että miksi Wikipediaa myöten jonkun pitää saada jokin tieto? Eikä Wikipedia olekaan neutraali? Onko Wikipedian masinointi mahdollisesti laajentunut entisestään? Kuka on tämä Anne ja miksi hän ei itse kommentoi?

 24. Itse olen samoilla linjoilla Kullervon kanssa;
  Jos kerran ”jotain annea” syyttä suotta riepotellaan kuin vierasta tuhopolttajaa pitkin tiedon valtaväylän hämärämpiä kujia, miksei hän itse syöksy supina tänne ja/tai Homma-foorumille oikomaan hänestä lausuttuja valheita?

  Ja vieläkin oleellisempaa: mikä saa Tuukan ottamaan kovinkin aktiivisen roolin tämän ”annen” oletetusti tahriintuneen maineen puhdistamisessa? Vanhalla kansalla oli aikoinaan sananlasku koirasta, kalikasta ja älähtämisestä.

 25. Komppaan Kullerova,

  sitäpaitsi tämä kirjoitus ei kyllä varsinaisesti loukkaa juuri ketään.

  – Huumorikirjoituksia täynnä olevassa blogissa viitataan huhuihin joiden mukaan ministerin avustajalla olevan kytköksiä tehtyyn rikokseen.

  – Toisaalta väitetään, että ”murhapolttoa” (joka on jo nimikkeenä melko hilpeä) on yrittänyt joku Vihreiden kunnallispoliitikko, joka on esiintynyt paljon mediassa.

  Varsinaisesti kirjoitus on suorastaan törkeän kepeällä pohjalla, mutta siitä huolimatta muutamat kommentoijat ovat ajatelleet sen loukkaavan heidän kunniaansa. He ovat vedonneet jopa Wikipediaan! Sensijaan keskustelijat heittävät jotain Anne Niemistä keskusetluun mukaan, vaikkei kirjoituksessa viitata sellaiseen henkilöön ollenkaan.

  Hyvää viihdettä!

 26. Kullervo Kalervonpoika, jos itse katsoisit Wikipedian artikkelin aiheesta niin näkisit, että siinä on lähdeviite uutismediaan. Mutta sen sijaan että tarkistaisit asioiden taustat rupeat urputtamaan älykkyydestäni.

  Ei ole siis Octavius näköjään ainoa, joka on liian laiska ottamaan asioista selvää ennen kuin rupeaa avautumaan.

  Octavius on kyllä omituinen tyyppi. Hän tietää levittävänsä tässä postauksessa suoria valheita koska hän hyväksyy täällä julkaistavaksi kommentit, jotka eivät jätä epäselväksi sitä, että vihreitä poliitikkoja ei ole epäilty. Eikä kyseessä ole myöskään murhapoltto. About kaikki mitä Octavius kirjoittaa on täyttä valetta. Mutta se tuskin tulee kenelleen yllätyksenä.

 27. Ai miksen tule tänne korjaamaan oikeita tietoja, että minua ei syytetä aiheesta? Olen kirjoittanut tähän kommentti ketjuun jo aiemmin, että minulla ei ole mitään tekemistä asian kanssa, mutta ilmeisesti kirjoitus on sensuroitu. Näemmä Octaviukselle kelpaavat vain valheet, mukava sieltä on nimemerkin piilosta huudella.

 28. Kullervo Kalervonpoika, jos itse katsoisit Wikipedian artikkelin aiheesta niin näkisit, että siinä on lähdeviite uutismediaan. Mutta sen sijaan että tarkistaisit asioiden taustat rupeat urputtamaan älykkyydestäni.

  Kyse nyt oli Wikipedian luotettavuudesta – ja sellaisen henkilön luotettavuudesta, joka vetoaa pelkkään Wikipediaan.

  Älykkyydestäsi minulla ei ole kuvaa, kun en tunne Sinua. Näin ollen, en voi ottaa siihen kantaa.

  Wikipediasta olen sanonut muutaman sanan aikaisemminkin:
  http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2007/06/30/wikipedia/
  http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2009/12/14/wikipedian-tasapuolisuudesta/


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: