Demarit – hyvää yötä

Paremman tekemisen puutteessa lueskelin blogini tilastoja sekä eniten luettuja artikkeleita. Silmiin tarttui minulle harvinainen väärä ennustus.

Tuomiojan poliittisen nousun ennustaminen taisi mennä täysin pieleen. Ajat muuttuivat nopeammin kuin olin ajatellut, eikä maanpettureilla olekaan enää kysyntää Suomessa. Edes Pravdakaan ei saa Erkistä enää presidenttiä, ei millään.

Lohdutuksena tähän väärään arviointiin vuoden 2008 alussa samassa kirjoituksessa ennustamani laman tuleminen sentään meni täysin nappiin.

Havainto toimii aasinsiltana siihen kysymykseen kuka onkaan Demareiden seuraava presidenttiehdokas? Jutta verkkosukissaaan? Mikael Jungner? Paavo Stasi-Lipponen? Eero Heinäluoma? Jani Sievinen ja Rakel Liekki voitaneen unohtaa suosiolla? Aivan – entinen valtiomiehiä tuottanut poliittinen liike on tyhjä. Puolue on ideologisesti ja karismaattisista johtajista täysin tyhjä, onttona kumiseva tynnyri. Ei ketään eikä mitään, ei sanomaa, ei ohjelmaa, ei kerrassaan mitään muuta kuin ylpeä historia.

Demarinuorten puheenjohtaja Kimmo Kiljunen, 59 v?. Kirppu-Kiljunen presidentiksi? Kevään vaalivankkureita vetämään on jo valjastettu Lauri Ihalainen. Ketä löytyisi vielä avuksi?

Pitäisikö alkaa avata hautoja?

No – nyt on uusien liikkeiden aika. Teitte joskus suomalaisten puolesta hyvää työtä ja siitä kiitos.

Hyvää yötä demarit. Aikanne on ohi.

Advertisement
Published in: on 3 marraskuun, 2010 at 1:06 am  Comments (7)  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://octavius1.wordpress.com/2010/11/03/demarit-hyvaa-yota/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommenttiaJätä kommentti

 1. Viimeinen niitti on ehkä munattomuus duunarin
  lakko-oikeuksien puolustamisessa…

 2. Lasse Lehtinen saattaa olla jokerina.

 3. Ei sieltä ketään löydy. Aatetta ei enää ole, ei voi löytyäkään. Nykymaailmaan kuuluva tiedonkulku on ollut damereille myrkkyä duunarikin osaa nykyään lukea maaiman uutisia.

 4. Kattoratsastaja: häpeän itseäni. Miten voinkin unohtaa Lassen. Siis ainoan järkevän jäljellä olevan demarin, nyt kun Ahtisaarikin vei jäsenkirjansa pois.

  Kiitos.

 5. Blogi oli kuin Tuomas Nevanlinnan mökellys tämän päivän Hyysärissä. Yli 100-vuotias puolue ei katoa noin vain poliittiselta kartalta. Kyllä se siinä 19-20 prosentin kannatuksessa on myös ensi vaaleissa (ellei joudu seuraavaan hallitukseen).

 6. Ave,
  Hyvin kirjotat tästä demarien tilasta. On säälittävää, että se ydinajatus on hukkunut kaiken kohinan alle, eli se nöyrä ja aito työväenliike, siitä pitäisi olla perkele ylpeä, siinä on perinnettä!
  On vaan lähdetty jollekin helvetin globalisaatiolinjalle, eu-sontaan, mokuttamiseen ja neekerien hyysäämiseen, ja nyt alkaa tulos näkyä….

  Ei puututa räikeään orjatyövoiman tuontiin, kun ollaan nussittu ideat kohti mokuttamista. Ja suamalainen duunari seisoo työttömänä, kun neekeri tekee sen työt muka. Neekeri tekee kahta laatua, sutta ja sekundaa, mutta se tekee niin vitun halvalla, kyllä se vaan kannattaa…. juu varmaan?

  Miten olisi pressaehdokkaksi rakel liekki, demarin koluministi, siinä persetaiteilijassa on potentiaalia vaikka mihin! 😛

 7. Hyvä ilu49: ei demarit minnekään katoa. Sitä seuraavissa vaaleissa kannatus on öpaut 25 %, kun vassarit ovat tulleet mukaan.

  Idea on vain siinä, että trendi on laskeva eikä tulevaisuutta oikein ole. Nuorisoa on kadonnut ja jäsenistö vanhenee. Yhtään nousevaa kykyä ei ole.

  Tuollaista kierrettä on vaikea katkaista etenkin kun aate on hukattu, äänestäjiä on kustu silmään ja johtajia ei ole.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: